Opetusyhteistyö SEAMK ja Lapin amk
Verkoston opintoihin voivat ilmoittautua SEAMKin ja Lapin amkin agrologin, bio- ja elintarviketekniikan insinöörin, restonomin ja metsätalousinsinöörin tutkinto-opiskelijat ja avoimen ammattikorkeakouujen polkuopiskelijat.
Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) |
---|---|---|
C-02472-8B00CX55 | Elintarvikekemia | 5 |
C-02472-8B00CX54 | Elintarvikemikrobiologia ja prosessihygienia | 7 |
C-02472-8B00BS81 | Elintarvikeprosessit | 5 |
C-02472-8B00CX56 | Elintarviketeknologian perusteet | 4 |
C-02472-8B00CX70 | Juomaprosessit | 5 |
C-02472-8B00DK53 | Lihateknologia | 3 |
C-02472-8B00CY95 | Lihatuotteiden kehittäminen | 5 |
Tunnus | Opinnon nimi | Laajuus (op) |
---|---|---|
R601ML106 | Luonnontuotealan perusteet | 5 |
R601ML108 | Luonnontuotteiden keruu ja käsittely | 5 |
R601ML119 | Luonnontuotteiden talteenoton suunnittelu ja johtaminen | 5 |
Ei toteutuksia, joissa ilmoittautuminen on käynnissä.
Ei toteutuksia käynnissä
Ei päättyneitä toteutuksia