Siirry suoraan sisältöön

Juomaprosessit (5op)

Toteutuksen tunnus: C-02472-8B00CX70-3005

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
10.11.2025 - 14.01.2026
Ilmoittautuminen toteutukselle ei ole vielä alkanut.
Ajoitus
09.02.2026 - 24.05.2026
Toteutus ei ole vielä alkanut.
Opintopistemäärä
5 op
Korkeakoulu
Seinäjoen ammattikorkeakoulu, SeAMK Seinäjoki, Frami
Opetuskielet
suomi
Paikat
0 - 100
Opintojakso
C-02472-8B00CX70

Arviointiasteikko

1-5

Tavoitteet

Opintojakson suoritettuaan opiskelija - osaa arvioida nestemäisten elintarvikkeiden laatuun vaikuttavia tekijöitä - osaa rakentaa erilaisten juomien valmistusprosesseja - osaa arvioida tuotantolinjastojen tehokkuutta - osaa selittää kansainvälisen juomatuotteiden tärkeimmät toimijat

Sisältö

Yksikköoperaatiot, raaka-aineet, tuotteiden valmistusteknologiat, pakkaaminen, varastointi, automaatio, hyödykejärjestelmät, meijerilaitteiden pesujärjestelmät ja poistejärjestelmät.

Oppimateriaalit

Soveltuvin osin: Saarela, A.M., Hyvönen, P., Määttälä, S. & Von Wright, A (toim.) Elintarvikeprosessit. 3.painos. Kuopio: Savonia-ammattikorkeakoulu Rao, L. Jagan Mohan Ramalakshmi, K.. (2011). Recent Trends in Soft Beverages. Woodhead Publishing India. Saatavissa https://app.knovel.com/hotlink/toc/id:kpRTSB0004/recent-trends-in-soft/recent-trends-in-soft Paquin, Paul. (2009). Functional and Speciality Beverage Technology. Woodhead Publishing. Saatavissa https://app.knovel.com/hotlink/toc/id:kpFSBT000T/functional-speciality/functional-speciality

Opetusmenetelmät

Luennot, tehtävät sekä laboratoriotyöt Luennot voi seurata verkossa

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Luento-opetus 10 h Laboratorioharjoitukset 18 h Itsenäinen työskentenly 107 h

Esitietovaatimukset

Elintarvikeprosessit Elintarviketeknologia

Siirry alkuun