Siirry suoraan sisältöön

TyövälineosaaminenLaajuus (5 op)

Tunnus: T300BA86

Laajuus

5 op

Opetuskieli

  • suomi

Osaamistavoitteet

Osaat käyttää oikeaoppisesti esitysgrafiikka-, kuvankäsittely-, taulukkolaskenta- sekä tekstinkäsittelyohjelmia erilaisissa liiketoiminnan oppimis-, työ- ja projektitehtävissä. Osaat tuottaa liiketalouden yksilöllisiä ja edustavia esityksiä, työkirjoja ja asiakirjoja. Osaat käyttää erilaisia mallipohjia tehtävissä. Osaat muokata kuvia kuvankäsittelyohjelman avulla. Osaat ottaa huomioon kuvien käsittelyssä ja tallennuksessa erilaiset käyttötarkoitukset. Osaat luoda nettisivut.

Sisältö

Esitysgrafiikka-, kuvankäsittely-, taulukkolaskenta- ja tekstinkäsittelyohjelmien oikeaoppinen ja tehokas käyttö liiketoiminnan tehtävissä.
Julkaisujärjestelmän peruskäyttö.

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Tyydyttävä (1-2)

Arviointikohde: Liiketalouden alan asiakirjat,esitykset ja työkirjat
Osaat käyttää ohjelmien toimintoja. Osaat laatia liiketalouden asiakirjoja, esityksiä sekä työkirjoja. Osaat käyttää mallipohjia ohjatusti.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Hyvä (3-4)

Arviointikohde: Liiketalouden alan asiakirjat,esitykset ja työkirjat
Osaat käyttää oikeaoppisesti ohjelmien toimintoja ja soveltaa toimintoja tehtävissäsi. Osaat laatia yksilöllisiä liiketalouden asiakirjoja, esityksiä sekä työkirjoja. Osaat käyttää mallipohjia.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Kiitettävä (5)
Arviointikohde: Liiketalouden alan asiakirjat,esitykset ja työkirjat
Osaat käyttää oikeaoppisesti ja tehokkaasti ohjelmien toimintoja. Osaat testata ja arvioida toimintojen soveltuvuutta tehtävissäsi. Osaat laatia yksilöllisiä ja edustavia liiketalouden asiakirjoja, esityksiä sekä työkirjoja. Osaat käyttää sujuvasti erilaisia mallipohjia.