Poro-, kotieläin-, kasvi-, ja metsätuotannon suunnittelu tilatasolla (10 op)
Toteutuksen tunnus: R601ML15OJ-19004
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 14.03.2022 - 16.08.2022
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 23.08.2022 - 15.12.2022
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 10 op
- Lähiosuus
- 9 op
- Virtuaaliosuus
- 1 op
- TKI-osuus
- 5 op
- Toteutustapa
- Monimuoto-opetus
- Yksikkö
- Agrologikoulutus
- Opetuskielet
- suomi
- Paikat
- 0 - 30
- Koulutus
- Maaseutuelinkeinojen koulutus
- Opettajat
- Laura Post
- Kari Pasanen
- Kirsi Jokela
- Tuija Haapasalmi
- Kirsi Muuttoranta
- Vastuuopettaja
- Kirsi Muuttoranta
- Ryhmät
-
R61M21SAgrologikoulutus, Rovaniemi, syksy 2021
- Opintojakso
- R601ML15OJ
Arviointiasteikko
H-5
Tavoitteet
Osaa käytännön tapauksen kautta suunnitella, tarkastella, arvioida ja raportoida maa- ja porotilan toiminnallissuutta kokonaisuutena ja tehdä perusteltuja valintoja. Osaa tuotannon turvallisuustekijät, riskit ja niiden hallinnan. Tuntee ravinnekierron prosessin pellolta tuotantoeläinten ruuaksi ja takaisin peltoon.
Sisältö
Tieto puuttuu
Aika ja paikka
Suunnitellaan, tarkastellaan ja raportoidaan käytännön tapauksen kautta maa- ja porotilan toiminnallisuutta kokonaisuutena. Työskentely jatkuu koko lukukauden, Teeman purku seminaarissa.
Oppimateriaalit
Ilmoitetaan kurssin alkaessa, täydennetään Moodlessa.
Opetusmenetelmät
Luento, työskentely ryhmissä, viikkopalaverit, ohjaukset, raportointi
Harjoittelu- ja työelämäyhteistyö
Opiskelijat etsivät itse kohdetilat.
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
Opintojaksolla ei ole tenttiä, vaan raportti ja aktiivinen osallistuminen.
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
10 op = 270 tuntia opiskelijan työtä
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
Tietää tilakokonaisuuden ydintoiminnot. Ymmärtää tilan kokonaistoiminnan suunnittelun tarpeet tuotannon näkökulmasta
Arviointikriteerit, hyvä (3)
Tuntee tilakokonaisuuden ydintoiminnot. Osaa tarkastella tilan tuotannollista toimintaa kokonaisuutena.
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
Osaa tilakokonaisuuden ydintoiminnot ja osaa arvioida kokonaisuutta. Osaa suunnitella tilan kokonaistoimintaa tuotannon näkökulmasta.
Esitietovaatimukset
NULL
Lisätiedot
Avoimen amkin opiskelijoiden paikat: max 10 paikkaa.