Siirry suoraan sisältöön

Poro-, kotieläin-, kasvi-, ja metsätuotannon suunnittelu tilatasolla (10 op)

Toteutuksen tunnus: R601ML15OJ-19004

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
14.03.2022 - 16.08.2022
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
23.08.2022 - 15.12.2022
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
10 op
Lähiosuus
9 op
Virtuaaliosuus
1 op
TKI-osuus
5 op
Toteutustapa
Monimuoto-opetus
Yksikkö
Agrologikoulutus
Opetuskielet
suomi
Paikat
0 - 30
Koulutus
Maaseutuelinkeinojen koulutus
Opettajat
Laura Post
Kari Pasanen
Kirsi Jokela
Tuija Haapasalmi
Kirsi Muuttoranta
Vastuuopettaja
Kirsi Muuttoranta
Ryhmät
R61M21S
Agrologikoulutus, Rovaniemi, syksy 2021
Opintojakso
R601ML15OJ

Arviointiasteikko

H-5

Tavoitteet

Osaa käytännön tapauksen kautta suunnitella, tarkastella, arvioida ja raportoida maa- ja porotilan toiminnallissuutta kokonaisuutena ja tehdä perusteltuja valintoja. Osaa tuotannon turvallisuustekijät, riskit ja niiden hallinnan. Tuntee ravinnekierron prosessin pellolta tuotantoeläinten ruuaksi ja takaisin peltoon.

Sisältö

Tieto puuttuu

Aika ja paikka

Suunnitellaan, tarkastellaan ja raportoidaan käytännön tapauksen kautta maa- ja porotilan toiminnallisuutta kokonaisuutena. Työskentely jatkuu koko lukukauden, Teeman purku seminaarissa.

Oppimateriaalit

Ilmoitetaan kurssin alkaessa, täydennetään Moodlessa.

Opetusmenetelmät

Luento, työskentely ryhmissä, viikkopalaverit, ohjaukset, raportointi

Harjoittelu- ja työelämäyhteistyö

Opiskelijat etsivät itse kohdetilat.

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Opintojaksolla ei ole tenttiä, vaan raportti ja aktiivinen osallistuminen.

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

10 op = 270 tuntia opiskelijan työtä

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Tietää tilakokonaisuuden ydintoiminnot. Ymmärtää tilan kokonaistoiminnan suunnittelun tarpeet tuotannon näkökulmasta

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Tuntee tilakokonaisuuden ydintoiminnot. Osaa tarkastella tilan tuotannollista toimintaa kokonaisuutena.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Osaa tilakokonaisuuden ydintoiminnot ja osaa arvioida kokonaisuutta. Osaa suunnitella tilan kokonaistoimintaa tuotannon näkökulmasta.

Esitietovaatimukset

NULL

Lisätiedot

Avoimen amkin opiskelijoiden paikat: max 10 paikkaa.

Siirry alkuun