Siirry suoraan sisältöön

Ammatilliset oppimisvalmiudetLaajuus (5 op)

Tunnus: R705LL11OJ

Laajuus

5 op

Opetuskieli

  • suomi

Osaamistavoitteet

Opintojaksolla opit mitä ammatillisen kasvun polkuja LapinAMK tarjoaa ja opit valmiuksia aktiivisen, osallistavan, oppimisen iloa tuottavan ja hyvinvointia edistävän oppimiskulttuurin rakentamiseen. Tiedät Liikunnan ja vapaa-ajan koulutuksen tavoitteet ja opit valmiuksia monialaisuuden edistämiseen ja työelämälähtöiseen tietojen ja taitojen hankkimiseen. Opit suunnittelemaan ja toteuttamaan opiskeluasi ongelmaperustaisen oppimisen periaatteita ja toimintatapoja noudattaen ja tunnet itsesi aktiiviseksi ja vastuulliseksi oman oppimisen subjektiksi. Opit käyttämään LapinAMKin opiskelussa tarvittavia sähköisiä työvälineitä. Opit tietämään Liikunta-alan tutkintoon johtavat koulutukset ja aseman suomalaisessa ja kansainvälisessä koulutusjärjestelmässä.
Teema 1. Ammatilliset oppimisvalmiudet                                   

Sisältö

Tieto puuttuu

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Hylätty
Et tiedä korkeakouluopiskelun ja - oppimisen ominaispiirteitä ja peruskäsitteitä.
Et tunne Liikunnan ja vapaa-ajan koulutuksen tavoitteita etkä kykene työelämälähtöiseen tietojen ja taitojen hankkimiseen.
Et kykene noudattamaan ongelmaperustaisen oppimisen periaatteita ja toimintatapoja.
Et osaa käyttää korkeakouluopiskelussa tarvittavia sähköisiä työvälineitä annettujen ohjeiden mukaisesti.

Hyväksytty
Tiedät korkeakouluopiskelun ja - oppimisen ominaispiirteet ja peruskäsitteet.
Tunnet Liikunnan ja vapaa-ajan koulutuksen tavoitteet ja omaat valmiuksia monialaisuuden edistämiseen ja työelämälähtöiseen tietojen ja taitojen hankkimiseen.
Kykenet suunnittelemaan ja toteuttamaan opiskelua ongelmaperustaisen oppimisen periaatteita ja toimintatapoja noudattaen.
Käytät korkeakouluopiskelussa tarvittavia sähköisiä työvälineitä annettujen ohjeiden mukaisesti.