Siirry suoraan sisältöön

Hoiva-alan yrittäjyys ja taloushallintoLaajuus (10 op)

Tunnus: K702G015

Laajuus

10 op

Opetuskieli

  • suomi

Osaamistavoitteet

Opiskelija tiedostaa ja osaa kuvata hoiva-alan yritystoiminnan erityispiirteitä ja osaa kuvata hoiva-alan yrityksen perustamisen eri vaiheet. Opiskelija tuntee hyvinvointipalvelujen järjestämisen ja tuottamisen eri tapoja ja niitä ohjaavan lainsäädännön. Opiskelija osaa soveltaa erilaisia laadunhallintaan ja tuotteistamiseen käytettäviä menetelmiä. Opiskelija osaa verkostoitua ja tunnistaa olemassa olevia yritystoiminnan tukiverkostoja. Opiskelija ymmärtää yrittäjyyden yhteiskunnallisen merkityksen hyvinvointipalvelujen tuottamisessa. Opiskelija kehittää yrittäjämäistä ajattelu- ja toimintatapaansa. Opiskelija perehtyy yrittäjyyteen mahdollisena tulevaisuuden uravaihtoehtona.

Sisältö

Yrittäjävalmiudet ja niiden kehittäminen
Laadunhallinta ja tuotteistaminen
Yrittäjyyden eri muodot
Yrittäjyysprosessi ideasta liiketoiminnaksi sosiaali- ja terveysalalla

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Hylätty
Opiskelija ei saavuta T1-tasoista osaamista.

1-2
Opiskelija osaa luetella hoiva-alan yritystoiminnan erityispiirteitä.
Opiskelija osaa luetella hyvinvointipalvelujen järjestämisen ja tuottamisen eri tapoja ja niitä ohjaavan lainsäädännön.
Opiskelija osaa luetella erilaisia laadunhallintaan ja tuotteistamiseen käytettäviä menetelmiä.
Opiskelija osaa luetella olemassa olevia yritystoiminnan tukiverkostoja.
Opiskelija osaa selittää yrittäjyyden yhteiskunnallisen merkityksen hyvinvointipalvelujen tuottamisessa.
Opiskelija osaa kuvata yrittäjämäistä ajattelu- ja toimintatapaansa.
Opiskelija perehtyy ohjatusti yrittäjyyteen mahdollisena tulevaisuuden uravaihtoehtona.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Opiskelija tiedostaa ja osaa kuvata hoiva-alan yritystoiminnan erityispiirteitä.
Opiskelija osaa kuvata hyvinvointipalvelujen järjestämisen ja tuottamisen eri tapoja ja niitä ohjaavan lainsäädännön.
Opiskelija osaa kuvata erilaisia laadunhallintaan ja tuotteistamiseen käytettäviä menetelmiä.
Opiskelija osaa verkostoitua ja kuvata olemassa olevia yritystoiminnan tukiverkostoja.
Opiskelija osaa kuvata ja arvioida yrittäjyyden yhteiskunnallisen merkityksen hyvinvointipalvelujen tuottamisessa.
Opiskelija kehittää yrittäjämäistä ajattelu- ja toimintatapaansa.
Opiskelija perehtyy yrittäjyyteen mahdollisena tulevaisuuden uravaihtoehtona.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija tiedostaa ja osaa kuvata ja analysoida hoiva-alan yritystoiminnan erityispiirteitä.
Opiskelijaosaa kuvata ja arvioida hyvinvointipalvelujen järjestämisen ja tuottamisen eri tapoja ja niitä ohjaavan lainsäädännön.
Opiskelija osaa soveltaa erilaisia laadunhallintaan ja tuotteistamiseen käytettäviä menetelmiä.
Opiskelija osaa verkostoitua tarkoituksenmukaisesti ja kuvata yritystoiminnan edellyttämiä tukiverkostoja.
Opiskelija osaa kuvata ja analysoida yrittäjyyden yhteiskunnallisen merkityksen hyvinvointipalvelujen tuottamisessa.
Opiskelija osaa arvioida ja kehittää yrittäjämäistä ajattelu- ja toimintatapaansa.
Opiskelija perehtyy itsenäisesti yrittäjyyteen mahdollisena tulevaisuuden uravaihtoehtona.