Siirry suoraan sisältöön

Web-kehitysLaajuus (5 op)

Tunnus: R504TL22OJ

Laajuus

5 op

Opetuskieli

  • suomi

Osaamistavoitteet

Opiskelija osaa web-kehitykseen liittyviä periaatteita sekä osaa soveltaa html-kieltä, tyylitiedostoja ja salainpohjaista skriptikieltä www-ympäristössä.

Sisältö

Sisältö ja painotus tarkentuu vielä. Aiheet tulevat koskemaan alla olevia, keskittyen front-end ohjelmointiin
Front-end
- HTML, CSS, Javascript, jQuery
- WWW-sivujen responsiivisuus
- CSS frameworks (Bootstrap, W3.css)
- AJAX

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Tyydyttävä (1)
Opiskelija osaa toteuttaa perus www-sivuja käyttäen standardin mukaista html-kieltä. Tulokset ja tekemisen laatu täyttävät vain työlle asetetut minimivaatimukset.
Tyydyttävä (2)
Opiskelija osaa toteuttaa www-sivustoja hyödyntäen css tyylimäärittelyjä ja uusimpia css-tekniikoita. Tulokset ja tekemisen laatu ylittävät työlle asetetut minimivaatimukset.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Hyvä (3)
Opiskelija tekee web-kehityksenoppimistehtävät itsenäisesti. Opiskelija osaa hyödyntää skriptikieltä sivuillaan. Tulokset ja tekeminen ovat pääosin laadukasta.
Hyvä (4)
Opiskelija tekee web-kehityksen oppimistehtävät itsenäisesti ja osaa hyödyntää monipuolisesti html, css ja javaskriptin ominaisuuksia soveltaen tietoa eri www-lähteistä. Tulokset ja tekeminen ovat laadukasta.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Kiitettävä (5)
Opiskelija tekee web-kehityksen oppimistehtävät omatoimisesti ja itsenäisesti soveltaen osoittamalla kykyä soveltaa haastavampia tekniikoita omiin www-sivustoihinsa. Sivustojen käytettävyys, visuaalisuus, toimivuus sekä tekeminen ovat korkealaatuisia.