RavitsemispalvelutLaajuus (5 op)
Tunnus: R801MRPOJ
Laajuus
5 op
Opetuskieli
- suomi
Osaamistavoitteet
Opiskelija tietää ruoka- ja ravintolapalveluiden peruskäsitteet ja perusprosessit sekä osaa toimia perustarjoilutehtävissä.
Sisältö
- Ravintola työympäristönä
- Asiakaspalvelu ravintolassa
- Tarjoilun peruskäsitteet ja kattaminen
- Tarjoilun kulku ja tarjoilutavat Juomat ja niiden tarjoilu ruokaravintolassa
- Vakioateriat ja niiden tarjoilu
- Ruokatietouden peruskäsitteet
- Ruokien valmistustavat
- Keskeiset juomat ja niiden valmistus
- Lähiruoka
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
Opiskelija hallitsee ruoka- ja ravintolapalveluiden peruskäsitteet ja perusprosessit sekä osaa toimia perustarjoilutehtävissä välttävästi/heikosti.
Arviointikriteerit, hyvä (3)
Opiskelija hallitsee ruoka- ja ravintolapalveluiden peruskäsitteet ja perusprosessit sekä osaa toimia perustarjoilutehtävissä hyvin/kiitettävästi.
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
Opiskelija hallitsee ruoka- ja ravintolapalveluiden peruskäsitteet ja perusprosessit sekä osaa toimia perustarjoilutehtävissä erinomaisesti