Siirry suoraan sisältöön

RavitsemispalvelutLaajuus (5 op)

Tunnus: R801MRPOJ

Laajuus

5 op

Opetuskieli

  • suomi

Osaamistavoitteet

Opiskelija tietää ruoka- ja ravintolapalveluiden peruskäsitteet ja perusprosessit sekä osaa toimia perustarjoilutehtävissä.

Sisältö

- Ravintola työympäristönä

- Asiakaspalvelu ravintolassa

- Tarjoilun peruskäsitteet ja kattaminen

- Tarjoilun kulku ja tarjoilutavat Juomat ja niiden tarjoilu ruokaravintolassa

- Vakioateriat ja niiden tarjoilu

- Ruokatietouden peruskäsitteet

- Ruokien valmistustavat

- Keskeiset juomat ja niiden valmistus

- Lähiruoka

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Opiskelija hallitsee ruoka- ja ravintolapalveluiden peruskäsitteet ja perusprosessit sekä osaa toimia perustarjoilutehtävissä välttävästi/heikosti.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Opiskelija hallitsee ruoka- ja ravintolapalveluiden peruskäsitteet ja perusprosessit sekä osaa toimia perustarjoilutehtävissä hyvin/kiitettävästi.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija hallitsee ruoka- ja ravintolapalveluiden peruskäsitteet ja perusprosessit sekä osaa toimia perustarjoilutehtävissä erinomaisesti