Siirry suoraan sisältöön

English for BusinessLaajuus (5 op)

Tunnus: A300CD70

Laajuus

5 op

Opetuskieli

  • suomi

Osaamistavoitteet

Opintojakson jälkeen
- osaat käyttää liiketoimintaan ja sen eri osa-alueisiin liittyvää sanastoa englannin kielellä sekä suullisesti että kirjallisesti oman ammattialan työympäristössä ja verkostoissa,
- kykenet lukemaan liiketoimintaan ja sen osa-alueisiin liittyviä tekstejä ja suorittamaan erilaisia suullisia ja kirjallisia harjoituksia kielitaitosi kehittämiseksi ja sanasto-osaamisesi laajentamiseksi ja monipuolistamiseksi,
- syvennät myös kulttuurienvälisiä viestintätaitojasi, jotta pystyt toimimaan tehokkaasti nykypäivän monimuotoisissa liiketoimintaympäristöissä,
- sovellat asianmukaisia viestintästrategioita ja käytät erilaisia sähköisiä työvälineitä yrityksen sisäisessä ja ulkoisessa viestinnässä kansainvälisessä liike-elämässä toimiessasi.

Kompetenssit: Kansainvälisyys ja monikulttuurisuus, vuorovaikutus- ja viestintäosaaminen

Sisältö

Suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito (oman ammattialan työympäristössä)

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Taso 1
Suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito:
Osaat kommunikoida englannin kielellä liike-elämän perustilanteissa tyydyttävästi ja tunnistat monikulttuuriseen työympäristöön liittyviä tekijöitä.

Taso 2
Suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito:
Osaat kommunikoida englannin kielellä liike-elämän perustilanteissa sekä kirjallisesti että suullisesti melko hyvin, vaikka virheitä esiintyy.
Huomioit monikulttuurisuuteen liittyviä tekijöitä työympäristössäsi.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Taso 3
Suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito:
Osaat käyttää liiketalouden sanastoa englannin kielellä liike-elämän perustilanteissa sekä kirjallisesti että suullisesti.
Ymmärrät monikulttuurisuuden vaikutuksen työympäristössä.

Taso 4
Suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito:
Osaat käyttää liiketalouden sanastoa englannin kielellä hyvin liike-elämän eri tilanteissa sekä suullisesti että kirjallisesti. Huomioit monikuluttuurisuuden kommunikoidessasi työympäristössäsi.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Taso 5
Suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito:
Hallitset liiketalouden sanastoa englannin kielellä sekä kirjallisesti että suullisesti erinomaisesti ja kommunikoit sujuvasti ilman kielivirheitä.
Huomioit monikulttuurisuuden osana työyhteisön toimintaa.