Siirry suoraan sisältöön

Elintarvikealan lainsäädäntö (2op)

Toteutuksen tunnus: C-02472-8B00CX64-3006

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
10.11.2025 - 14.01.2026
Ilmoittautuminen toteutukselle ei ole vielä alkanut.
Ajoitus
07.01.2026 - 10.05.2026
Toteutus ei ole vielä alkanut.
Opintopistemäärä
2 op
Korkeakoulu
Seinäjoen ammattikorkeakoulu, SeAMK Seinäjoki, Frami
Opetuskielet
suomi
Paikat
0 - 30
Opintojakso
C-02472-8B00CX64

Arviointiasteikko

1-5

Tavoitteet

Opintojakson suoritettuaan opiskelija osaa keskeisimmät kohdat elintarvikelainsäädännöstä ja elintarvikealaan yleisesti liittyvästä säädännöstä, löytää ja osaa soveltaa laki- ja asetuskokoelmia sekä alan ohjeistusta.

Sisältö

Elintarvikealaan liittyvä lainsäädäntö ja ohjeistukset

Oppimateriaalit

- Elintarvikelainsäädäntö ja alan ohjeistus. mm. Finlex, Ruokavirasto.

Opetusmenetelmät

Videoluennot, harjoitukset ja tehtävät

Toteutuksen valinnaiset suoritustavat

Raportoitu työelämäosaaminen ja erillistehtävä

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Työmäärä yhteensä: 54 h

Siirry alkuun