Siirry suoraan sisältöön

Valokuvauksen traditiot, Tampereen kesäyliopisto (4op)

Toteutuksen tunnus: UVAL0155V24-3002

Toteutuksen perustiedot


Ajoitus
30.09.2025 - 30.11.2025
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
4 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Opetuskielet
suomi
Paikat
0 - 16
Opintojakso
UVAL0155V24

Arviointiasteikko

H-5

Tavoitteet

Opintojakson suoritettuaan opiskelija osaa hyödyntää kuvallisen viestinnän ja oman välineensä historiaa ja teoriaa, nähdä niiden suhteet nykyhetkeen ja yhteiskuntaan sekä kirjoittaa analyyttisesti valokuvasta.

Toteutustavat

Luennot 28 t, tentti, itsenäinen työskentely 80 t. Kontaktiopetus (luennot 28 t) toteutetaan lähiopetuksena.

Suoritustavat

Luennot, tentti

Sisältö

Opiskelija saa perustiedot valokuvauksen kehityksestä ja suhteesta muihin taiteenaloihin.

Oppimateriaalit

Ilmoitetaan kurssilla.


Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Hylätty (0)
Suoritus on erittäin puutteellinen tai virheellinen, tai sisältää huomattavia väärinkäsityksiä.
Välttävä (1)
Suoritus on pintapuolinen tai vastaa heikosti tehtävänantoa. Suorituksessa käsitellään asioita yksipuolisesti. Se voi sisältää virheitä tai epäselvyyksiä.
Tyydyttävä (2)
Suoritus on suppea, tai vastaa riittämättömästi tehtävänantoa. Se voi sisältää virheitä tai epäselvyyksiä.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Hyvä (3)
Suoritus vastaa tehtävänantoa, osoittaa ymmärtämistä sekä taitoa analysoida ja perustella. Asiasta on muodostunut kokonaiskuva, mutta siinä saattaa olla puutteita.
Kiitettävä (4)
Suoritus vastaa tehtävänantoa, osoittaa ymmärtämistä sekä taitoa analysoida ja perustella. Asiasta on muodostunut laadukas kokonaiskuva, mutta siinä saattaa olla viimeisteltävää.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Erinomainen (5)
Suorituksessa hahmotetaan laaja kokonaisuus ja tietoa osataan soveltaa moniulotteisesti tai sijoittaa eri konteksteihin. Suoritus osoittaa itsenäistä otetta ja oivallusta. Suoritus on ehjä kokonaisuus, joka sisältää perusteltua omaa ajattelua tai kriittistä pohdintaa. Vastaus on hyvin kirjoitettu tai toteutettu.

Siirry alkuun