Siirry suoraan sisältöön

Ravitsemus ja terveys - Ravintoaineet, suositukset ja erityisruokavaliot (4 op)

Toteutuksen tunnus: AMKO040-3002

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
02.07.2024 - 31.07.2024
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
01.08.2024 - 31.12.2024
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
4 op
Lähiosuus
0 op
Virtuaaliosuus
4 op
Toteutustapa
Etäopetus
Yksikkö
Sairaanhoitaja- ja terveydenhoitajakoulutus​ R
Toimipiste
Rantavitikka, Jokiväylä 11, Rovaniemi
Opetuskielet
suomi
Paikat
0 - 100
Opettajat
Seija Taattola
Vastuuopettaja
Seija Taattola
Opintojakso
AMKO040

Arviointiasteikko

Hyväksytty/Hylätty

Aika ja paikka

1.8. - 15.12.2024 välillä itsenäisesti omaan tahtiin varkko-oppimisympäristö Skholessa.

Oppimateriaalit

Skholessa ilmoitettu materiaali.


Opetusmenetelmät

Itsenäinen opiskelu omaan tahtiin verkossa. Oppimistehtävät koostuvat:
-22 luennosta
-ennakko- ja lopputehtävästä
-pohdintatehtävistä
-itseopiskelutesteistä

Kurssilla opit energiaravintoaineista, vitamiineista ja kivennäisaineista sekä niiden lähteistä ruokavaliossa. Saat myös kokonaiskuvan suomalaisten ravitsemussuositusten sisällöistä sekä kohderyhmäkohtaisista ruokailusuosituksista. Lisäksi syvennät osaamistasi erilaisista kasvisruokavalioista sekä yleisimmistä sairauksien hoitoon käytettävistä erityisruokavalioista.

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

4op. = 108t opiskelijan työtä

Arviointikriteerit, hyväksytty/hylätty

Verkkokurssin suorittaminen edellyttää kurssin kaikkien luentojen läpikäymistä sekä verkko-opintoihin sisältyvien tehtävien tekemisen. Kurssiin sisältyvissä tenteissä tai testeissä hyväksymisprosentti on 75 %.

Siirry alkuun