Ravitsemus ja terveys - Ravintoaineet, suositukset ja erityisruokavaliot (4 op)
Toteutuksen tunnus: AMKO040-3002
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 02.07.2024 - 31.07.2024
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 01.08.2024 - 31.12.2024
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 4 op
- Lähiosuus
- 0 op
- Virtuaaliosuus
- 4 op
- Toteutustapa
- Etäopetus
- Yksikkö
- Sairaanhoitaja- ja terveydenhoitajakoulutus R
- Toimipiste
- Rantavitikka, Jokiväylä 11, Rovaniemi
- Opetuskielet
- suomi
- Paikat
- 0 - 100
Arviointiasteikko
Hyväksytty/Hylätty
Aika ja paikka
1.8. - 15.12.2024 välillä itsenäisesti omaan tahtiin varkko-oppimisympäristö Skholessa.
Oppimateriaalit
Skholessa ilmoitettu materiaali.
Opetusmenetelmät
Itsenäinen opiskelu omaan tahtiin verkossa. Oppimistehtävät koostuvat:
-22 luennosta
-ennakko- ja lopputehtävästä
-pohdintatehtävistä
-itseopiskelutesteistä
Kurssilla opit energiaravintoaineista, vitamiineista ja kivennäisaineista sekä niiden lähteistä ruokavaliossa. Saat myös kokonaiskuvan suomalaisten ravitsemussuositusten sisällöistä sekä kohderyhmäkohtaisista ruokailusuosituksista. Lisäksi syvennät osaamistasi erilaisista kasvisruokavalioista sekä yleisimmistä sairauksien hoitoon käytettävistä erityisruokavalioista.
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
4op. = 108t opiskelijan työtä
Arviointikriteerit, hyväksytty/hylätty
Verkkokurssin suorittaminen edellyttää kurssin kaikkien luentojen läpikäymistä sekä verkko-opintoihin sisältyvien tehtävien tekemisen. Kurssiin sisältyvissä tenteissä tai testeissä hyväksymisprosentti on 75 %.