Siirry suoraan sisältöön

Projektiosaaminen ja uraohjaus (7 op)

Toteutuksen tunnus: T26K134OJ-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

02.10.2023 - 31.12.2023

Ajoitus

01.01.2024 - 31.07.2024

Laajuus

7 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Kuvataiteilijakoulutus

Opetuskielet

  • Suomi

Paikat

1 - 30

Tutkinto-ohjelma

  • Kuvataiteilijakoulutus

Opettaja

  • Panu Pohjola

Vastuuhenkilö

Panu Pohjola

Opiskelijaryhmät

  • T26K21S
    Kuvataiteilijakoulutus, Tornio, syksy 2021

Tavoitteet

Projektiosaamisen vaiheistus on ymmärretty: aloitus, suunnittelu, toteutus ja päättäminen.
Tiedät rahoituskanavia, budjetoinnin sekä seurannan merkityksen ja niiden vaatimukset sekä aikataulutuksen merkityksen. Tunnet projektitoimijoiden roolit ja vastuut. Ymmärrät erityyliset projektit. Tunnet projektissa käytettäviä menetelmiä ja ymmärrät mihin niiden kautta pyritään. Projektin yleinen termistö on tullut tutuksi. (Osaat soveltaa projektitietoutta hyödyksi projektia laatiessa.)

Sisältö

Opit projektitoiminnan perusteet, vastuut ja niiden merkityksen. Osaat käyttää tietoasi projektien laatimisessa hyödyksi. Ymmärrät projektitoiminnan mahdollisuudet kuvataiteilijalle. (Hallitset projektin vaiheet, pystyt kehittämään työsi vaiheita tarpeen mukaan ja saavutat projektille asettamasi tavoitteen.)
Tunnet työntekijän geneeriset taidot, vastuut ja velvollisuudet ja työn tekoon liittyvät säännöt ja sopimukset.
Tunnet apurahajärjestelmän ja osaat tuottaa apurahan hakuun tarvittavan materiaalin projektistasi.
Teet Urasuunnitelmasi.

Arviointiasteikko

H-5

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Tiedät projektitoiminnan perusteet. Ymmärrät projektin luonteisuuden ja yleisen termistön. Projektin asioiden yhteydet ovat tyydyttävästi selvillä. (Osaat käyttää tyydyttävästi projektitietoutta oman projektin suunnittelussa ja toteutuksessa hyödyksi).

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Tunnet projektitoiminnan perusteet. Ymmärrät projektitoiminnan luonteisuuden, vaiheet ja merkityksen hyvin. Projektin asioiden yhteydet sekä projektin roolit ja termistö on omaksuttu. (Osaat käyttää projektitietoutta oman projektin suunnittelussa ja toteutuksessa hyödyksi).

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Osaat kiitettävästi projektitoiminnan perusteet ja ymmärrät projektitoiminnan luonteisuuden, vaiheet ja merkityksen. Projektin asioiden yhteydet sekä projektin roolit ja termistö on kiitettävästi omaksuttu. (Osaat kiitettävästi soveltaa oppimaasi projektitietoutta oman suunnitelman rakentamisessa ja toteutuksessa hyödyksi).