Siirry suoraan sisältöön

Syventävä harjoittelu 2 (5 op)

Toteutuksen tunnus: TELU123BOJ-18031

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

13.03.2023 - 31.07.2023

Ajoitus

01.08.2023 - 31.12.2023

Laajuus

5 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Insinöörikoulutus, rakennus- ja yhdyskuntatekniikka

Opetuskielet

  • Suomi

Paikat

0 - 60

Tutkinto-ohjelma

  • Rakennus- ja yhdyskuntatekniikan koulutus

Opettaja

  • Pekka Uutela

Vastuuhenkilö

Pekka Uutela

Opiskelijaryhmät

  • RA51R20S
    Insinöörikoulutus, rakennus- ja yhdyskuntatekniikka (monimuotototeutus), Rovaniemi 2020

Tavoitteet

Tieto puuttuu

Sisältö

Ammattitaitoa edistävä harjoittelu on olennainen osa ammattikorkeakoulututkintoa. Syventäväharjoittelu on tavoitteellista ja monipuolista työtä, ja sen suorittamisessa näkyy opiskelijan ammatillinen kehittyminen. Harjoittelu opettaa sinua soveltamaan opittuja asioita käytännön työssä, motivoi opinnoissasi ja auttaa sinua suuntaamaan opintojasi omien urasuunnitelmiesi mukaisesti.

Opetusmenetelmät

Syventävä harjoittelu on kolmas harjoittelujakso rakennus- ja yhdyskuntatekniikan koulutuksessa. Harjoituksen sisällöksi vaaditaan ammattiharjoittelua vaativampia rakennusteknisiä tehtäviä (työnjohto, suunnittelu, kustannuslaskenta ym.) 10 opintopistettä vastaavan harjoittelujakson minimipituus on noin 6,5 viikkoa. Opetussuunnitelmassa harjoittelu on jaettu kahteen osaan, mutta käytännössä harjoittelu suoritetaan yleensä yhtenä kokonaisuutena.
Jos harjoittelu on palkatonta harjoittelua, tehdään harjoittelusopimus. Jos harjoittelusta saa palkkaa, työsopimus riittää.
Harjoittelua ei ohjata oppilaitoksen puolesta.
Harjoittelujakson päätyttyä tehdään harjoitteluraportti. Raportti ja työtodistus palautetaan Moodlen työtilaan " Syventävä harjoittelu (R501RL139 ja TELU123) Rakennus- ja yhdyskuntatekniikka, insinööri- ja rakennusmestariryhmät" (avain TELU123) Tämä on rakennus- ja yhdyskuntatekniikan yhteinen syventävän harjoittelun työtila. Muita Moodlen työtiloja ei ole syventävän harjoittelun raportin ja työtodistuksen palautukseen käytössä.

Arviointiasteikko

Hyväksytty/Hylätty

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Hyväksytty/hylätty.