Siirry suoraan sisältöön

Digitaalisen strategian kehittäminen (5 op)

Toteutuksen tunnus: T42T108OJ-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

13.03.2023 - 31.07.2023

Ajoitus

01.08.2023 - 27.08.2023

Laajuus

5 op

Virtuaaliosuus (op)

5 op

Toteutustapa

Etäopetus

Yksikkö

Tradenomikoulutus, tietojenkäsittely

Opetuskielet

  • Suomi

Paikat

1 - 50

Tutkinto-ohjelma

  • Tietojenkäsittelyn koulutus

Opettaja

  • Yrjö Koskenniemi

Vastuuhenkilö

Yrjö Koskenniemi

Opiskelijaryhmät

  • TA42T21S
    Tradenomikoulutus, tietojenkäsittely (verkko-opinnot), Tornio, syksy 2021

Sisältö

- Strategiatyön merkitys ja rooli liiketoiminnan kehittämisessä
- Strategiatyön keskeiset käsitteet, menetelmiä ja työvälineitä
- Digitaalisen strategian käsitteet ja eri muodot
- Digitaalisen strategian kehitystyötä

Oppimateriaalit

Opintojakson kuvauksessa listattu kurssikirjallisuus tukee tavoitellun osaamisen hankkimista ja on saatavilla Lapin ammattikorkeakoulun tietokannoista. Kurssikirjallisuus voi poiketa toteutuskohtaisesti. Toteutuskohtainen kirjallisuus ja muut oppimateriaalit esitellään tarkemmin toteutussuunnitelmassa ja toteutuksen virtuaaliympäristössä.

Arviointiasteikko

H-5

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Toteutat ja dokumentoit digitaalisen strategian kehittämisprojektin. Dokumentaatiosta on tunnistettavissa yrityksiä ymmärtää tehtyjä ratkaisuja teorioiden ja toimintamallien avulla. Strategiatyön työvälineiden ja menetelmien hyödyntäminen on osittain puutteellista. Strategiadokumentissa on hyödynnetty lähteitä. Lähteet ovat heikkolaatuisia ja soveltuvuus on heikko.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Toteutat ja dokumentoit digitaalisen strategian kehittämisprojektin. Pyrit parhaiden käytänteiden hyödyntämiseen. Dokumentaatiossa on käytetty teoriaa ja käsitteitä selittämässä tehtyjä johtopäätöksiä sekä tukemassa esitettyjä väitteitä. Strategiatyön työvälineiden ja menetelmien hyödyntäminen on asiantuntevaa. Strategiadokumentissa on hyödynnetty erilaisia soveltuvia lähteitä.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Toteutat ja dokumentoit digitaalisen strategian kehittämisprojektin parhaiden käytänteiden mukaisesti. Dokumentaatiossa selitetään ja perustellaan tehtyjä johtopäätöksiä teorioiden, toimintamallien ja käsitteiden avulla. Myös vaihtoehtoisia strategioita on pohdittu. Strategiatyön työvälineiden ja menetelmien hyödyntäminen on asiantuntevaa ja monipuolista. Strategiadokumentissa on hyödynnetty erilaisia lähteitä monipuolisesti ja ne ovat vuoropuhelussa keskenään ja oman pohdintasi kanssa