Porotalouden erityisteemat 2 (5op)
Toteutuksen tunnus: R601ML34OJ-18005
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 03.10.2022 - 08.01.2023
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 09.01.2023 - 14.05.2023
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Virtuaaliosuus
- 3 op
- Toteutustapa
- Monimuoto-opetus
- Opetuskielet
- suomi
- Paikat
- 0 - 30
- Koulutus
- Maaseutuelinkeinojen koulutus
Arviointiasteikko
Hyväksytty/Hylätty
Tavoitteet
Osaa arvioida ja kehittää porotalouden harjoittamiseen liittyvää ajankohtaista kokonaisuutta, joita voivat olla muun muassa lainsäädäntö, poron ravitsemus, porovahingot, poromatkailu, poron hyvinvointi, muu
Sisältö
Tieto puuttuu
Aika ja paikka
Kevät 2023, pääasiallisesti etänä, ohjauswebinaarit. Voi sisältää lähiopetusta tapahtumissa tai vastaavasti.
Oppimateriaalit
Ilmoitetaan Moodlessa
Opetusmenetelmät
Itsenäinen opiskelu, oppimistehtävien suorittaminen. Teemana porotuotteet.
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
Oppimistehtävät, ei tenttiä
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
133 h opiskelijan työtä
Arviointikriteerit, hyväksytty/hylätty
Hyväksytyssä suorituksessa opiskelija tietää keskeiset porotuotteet ja osallistuu jonkun tuotteen tai tuoteryhmän tai sen talteenoton tai markkinoinnin kehittämiseen. Hän tunnistaa porotuotteen tuotannon ja sen riskit sekä tietää tuotteen vahvuudet ja osaa käyttää niitä. Opintojakso voidaan räätälöidä opiskelijan oman osaamisen mukaisesti.
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
1-2: Tietää ajankohtaisen kokonaisuuden merkityksen porotaloudessa ja aseman yhteiskunnassa.
Arviointikriteerit, hyvä (3)
3-4: Tuntee ajankohtaisen kokonaisuuden merkityksen porotaloudessa ja aseman yhteiskunnassa ja osaa arvioida nykytilaa.
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
5: Hallitsee ajankohtaisen kokonaisuuden merkityksen porotaloudessa ja sen aseman yhteiskunnassa. Osaa arvioida nykytilaa ja kehittää kokonaisuutta.
Esitietovaatimukset
NULL
Lisätiedot
Toteutukselle osallistuvan opiskelijan tulee tietää perusteet porotaloudesta ja porotalouden tuotannosta.