Effective Entrepreneurship (5 cr)
Code: R301YH20OJ-18007
General information
- Enrollment
- 14.03.2022 - 15.04.2022
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 01.06.2022 - 31.08.2022
- Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 5 cr
- Local portion
- 0 cr
- Virtual portion
- 5 cr
- Mode of delivery
- Distance learning
- Unit
- Master's Degree Programmes
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 15 - 45
- Teachers
- Sari Mattinen
- Teacher in charge
- Sari Mattinen
- Groups
-
R31YH21SDigiajan palvelujohtaminen, syksy 2021
- Course
- R301YH20OJ
Evaluation scale
H-5
Objective
Opiskelija osaa analysoida yrittäjyyttä ilmiönä laaja-alaisesti eri konteksteissa. Opiskelija osaa arvioida yrittäjyyden edistämisen ja tukemisen tapoja yksilön ja organisaation näkökulmasta. Opiskelija osaa kehittää yrittäjyyttä sekä henkilökohtaisesti että organisaatiossa.
Content
Tieto puuttuu
Location and time
Opintojakso suoritetaan aikajaksolla 1.6.2022 -31.7.2022 virtuaalisesti.
Orientaatio aiheeseen 1.6.2022 kello 17.30 - 20.30 AC:ssä.
Itsenäinen työskentely 1.6.2022 - 31.7.2022:
Valitun aiheen mukaisen esseen laatiminen 1.6.2022 - 30.6.2022
Vertaispalautteiden (3) laatiminen 1.7.2022 - 15.7.2022
Oman työn viimeistely vertaispalautteiden pohjalta 16.7.2022 - 31.7.2022
Lopullisen työn palautus 31.7.2022
Materials
Luennot ja muut materiaali Moodle-alustalla.
Tieteelliset artikkelit ja muu aihetta tukeva kirjallisuus.
Luettelo käytettävästä lähdemateriaalista Moodlessa.
Teaching methods
Opintojaksolla noudatetaan tutkivaa oppimista. Kontaktikertojen välillä opiskelijat tekevät joko pienryhmissä tai yksin oppimistehtävän, joka esitellään jälkimmäisellä kontaktikerralla.
Assessment criteria, satisfactory (1)
Tieto puuttuu
Assessment criteria, good (3)
3-4: Opiskelija:
Analysoi, arvioi ja edistää yrittäjyyteen liittyviä erilaisia elementtejä yksilötasolla ja organisaatioissa.
Edistää itsenäisesti ja yhteistyössä muiden kanssa yrittäjyyttä tukevaa toimintakulttuuria valitussa kontekstissa.
Kehittää ja luo monipuolisesti yrittäjyyteen liittyviä uusia toimintamahdollisuuksia joko uudessa liiketoiminnassa tai olemassa olevassa organisaatiossa.
Assessment criteria, excellent (5)
5: Opiskelija
Analysoi, arvioi, johtaa ja kehittää itsenäisesti ja luovasti yrittäjyyteen liittyviä erilaisia elementtejä yksilötasolla ja organisaatioissa.
Johtaa itsenäisesti, luovasti ja yhteistyössä muiden kanssa yrittäjyyttä tukevaa toimintakulttuuria valitussa kontekstissa.
Johtaa itsenäisesti, luovasti ja monipuolisesti yrittäjyyteen liittyviä uusia toimintamahdollisuuksia joko uudessa liiketoiminnassa tai olemassa olevassa organisaatiossa.
Qualifications
NULL