Siirry suoraan sisältöön

SometaDuuniinLaajuus (5 op)

Tunnus: T31L94

Laajuus

5 op

Osaamistavoitteet

Osaat hyödyntää digitaalisia urataitoja. Osaat määrittää omat vahvuutesi sekä osaamisesi ja muodostaa niistä pohjan omalle urallesi. Osaat käyttää strategisen markkinoinnin ja henkilöbrändäyksen tekniikkoja oman ammatillisen imagosi luomiseen, kehittämiseen ja markkinointiin. Osaat luoda verkostoja ja etsiä omaa osaamistasi tukevia piilotyöpaikkoja.

Sisältö

SometaDuuniin -opintojakso suoritetaan itsenäisesti, täysin automatisoidussa MOOC-verkko-oppimisympäristössä.

Opintojakso koostuu neljästä MOOC-opintomoduulista, jotka on rakennettu itseopiskeltaviksi oppitunneiksi:
1. Minäkö oman onneni seppä? -moduulissa tutustut digiaikakauden työmarkkinoiden, rekrytoimisen ja työnhaun muutoksiin sekä kehitystrendeihin.
2. Intohimosta uraksi -moduulissa perehdyt oman osaamisesi ja kiinnostuksen kohteittesi tunnistamiseen sekä uravaihtoehtojen jäsentämiseen.
3. Minäkö brändi? -moduulissa opit tunnistamaan omat uratavoitteet ja muuntamaan oman osaamisen digitaaliseksi osaajaprofiiliksi.
4. Minäkö media? -moduulissa opit valjastamaan suunnitelmallisen brändiviestinnän osaajaverkostoitumiseen, uraverkostojen hallitsemiseen ja osaajaprofiilin kasvattamiseen.

Ohessa linkki, jonka kautta pääset tutustumaan opintojen rakenteeseen ja oppituntien sisältöihin: https://youtu.be/GRa33J1HM6s.

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Hyväksytty/hylätty

Hyväksytty = kaikki neljä opintomoduulia on läpäisty hyväksytysti ja kopiot pdf-osaamismerkeistä toimitettu vastuuopettajalle Peppi-suoritusmerkintää varten.

Hylätty = osaamismerkkejä on jäänyt suorittamatta ja/tai niiden kopioita ei ole toimitettu vastuuopettajalle.