Maatalouden tuotantoprosessit ja dokumentointiLaajuus (3 op)
Tunnus: R601ML92
Laajuus
3 op
Osaamistavoitteet
Opiskelija
• osaa kuvata maatalouden tuotantoprosessin
• tunnistaa prosessin ja sen vaiheet
• osaa dokumentoida prosessin.
Sisältö
Tuotantoprosessit ja niiden merkitys maatalousyrityksen toiminnassa
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
1-2
Opiskelija
• osaa kuvata maatalouden tuotantoprosessia
• tunnistaa prosessia ja sen vaiheita
• osaa dokumentoida prosessia.
Arviointikriteerit, hyvä (3)
3-4
Opiskelija
• osaa kuvata maatalouden tuotantoprosessin
• tunnistaa prosessin ja sen vaiheet
• osaa dokumentoida prosessin.
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
5
Opiskelija
• osaa kuvata maatalouden tuotantoprosessin
• tunnistaa prosessin ja sen vaiheet
• osaa dokumentoida prosessin
• osaa soveltaa tietoa ja lähteitä prosessin kuvauksessa ja dokumentoinnissa.
.
Ilmoittautumisaika
02.10.2023 - 16.01.2024
Ajoitus
17.01.2024 - 31.03.2024
Laajuus
3 op
Virtuaaliosuus (op)
3 op
T&K-osuus
3 op
Toteutustapa
Etäopetus
Yksikkö
Agrologikoulutus
Opetuskielet
- Suomi
Paikat
0 - 50
Tutkinto-ohjelma
- Agrologikoulutus
Opettaja
- Maarit Timonen
Vastuuhenkilö
Maarit Timonen
Tavoitteet
Opiskelija
• osaa kuvata maatalouden tuotantoprosessin
• tunnistaa prosessin ja sen vaiheet
• osaa dokumentoida prosessin.
Sisältö
Tuotantoprosessit ja niiden merkitys maatalousyrityksen toiminnassa
Aika ja paikka
Kevätlukukausi.
Oppimateriaalit
Opiskelumateriaali ja tehtävät löytyvät moodle-työtilasta.
Opetusmenetelmät
Verkko-opinnot itseopiskeluun ilman opettajajohtoista luennoimista.
Opiskelumateriaali on moodletyötilassa. Materiaalissa on videoita, verkkolinkkejä, luentonauhoitteita, diaesityksiä sekä tehtäväannot, jotka opiskelija suorittaa itsenäisesti annetun opintomateriaalin tukemana.
Kurssikokonaisuuteen 10 op kuuluu 3 osaa, joista tämä on ensimmäinen osa:
Maatalouden tuotantoprosessit ja dokumentointi 3 op
Maatalouden tuotantoprosessien kehittämisosaaminen 3 op
Maatalouden seurantajärjestelmät 4 op
Teemana on tuotantojohtamisen kehittäminen erilaisin menetelmin ja työkaluin.
Harjoittelu- ja työelämäyhteistyö
Tehtävissä mahdollisuus hyödyntää työelämäkontakteja.
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
Ei tenttiä, vaan tehtävät, jotka kurssin arvioinnin peruste.
Kansainvälisyys
Tehtävissä mahdollista myös hyödyntää kansainvälisiä esimerkkejä.
Sisällön jaksotus
Kurssikokonaisuuteen 10 op kuuluu 3 osaa:
Maatalouden tuotantoprosessit ja dokumentointi 3 op
Maatalouden tuotantoprosessien kehittämisosaaminen 3 op
Maatalouden seurantajärjestelmät 4 op
Teemana on tuotantojohtamisen kehittäminen erilaisin menetelmin ja työkaluin.
Lisätietoja opiskelijoille
Kurssikokonaisuuteen 10 op kuuluu 3 osaa:
Maatalouden tuotantoprosessit ja dokumentointi 3 op
Maatalouden tuotantoprosessien kehittämisosaaminen 3 op
Maatalouden seurantajärjestelmät 4 op
Teemana on tuotantojohtamisen kehittäminen erilaisin menetelmin ja työkaluin.
Arviointiasteikko
H-5
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
1-2
Opiskelija
• osaa kuvata maatalouden tuotantoprosessia
• tunnistaa prosessia ja sen vaiheita
• osaa dokumentoida prosessia.
Arviointikriteerit, hyvä (3)
3-4
Opiskelija
• osaa kuvata maatalouden tuotantoprosessin
• tunnistaa prosessin ja sen vaiheet
• osaa dokumentoida prosessin.
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
5
Opiskelija
• osaa kuvata maatalouden tuotantoprosessin
• tunnistaa prosessin ja sen vaiheet
• osaa dokumentoida prosessin
• osaa soveltaa tietoa ja lähteitä prosessin kuvauksessa ja dokumentoinnissa.
.
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Oppimistehtävien suorittaminen. Arviointi 0-5.
Hylätty (0)
Tehtävät suorittamatta.
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1-2)
Tehtävät tehty välttävästi.
Arviointikriteerit, hyvä (3-4)
Tehtävät tehty hyvin.
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
Tehtävät tehty erinomaisesti.