Tapahtumatuotannon perusteet (5op)
Opintojakson tunnus: C-02629-ML00BW56
Opintojakson perustiedot
- Laajuus
- 5 op
- Korkeakoulu
- Laurea-ammattikorkeakoulu
Osaamistavoitteet
Opiskelija osaa: - määritellä ammattimaisesti tuotetun tapahtuman ominaispiirteet - kuvata tapahtumatuotannon keskeiset käsitteet ja perusprosessin - mitoittaa oikein tapahtuman järjestämisen kriittiset resurssit (aika-, henkilöstö- ja taloudelliset resurssit) - viestiä asianmukaisesti: mallintaa tuotanto- ja viestintäsuunnitelman ja raportoida ammattimaisesti sekä tuotantotiimille että sidosryhmille
Lisätiedot
Opintojakso on pakollinen matkailu- ja ravitsemisalan opiskelijoille, jotka aloittavat koulutuksen keväällä 2023 tai myöhemmin. Tätä aiemmin aloittanut opiskelija voi valita opinnon vapaasti valittavana opintona. Opinnon tavoitteena olevan osaamisen arvioinnissa käytetään Laurean yhteisten arviointikriteereiden vaativuustasoa 1.