Siirry suoraan sisältöön

Hyvinvointianalyytikko muuttuvassa työelämässäLaajuus (5 op)

Tunnus: YAMK259

Laajuus

5 op

Opetuskieli

  • suomi

Osaamistavoitteet

Opiskelija ymmärtää sähköisten hyvinvointipalvelujen ekosysteemejä ja niiden roolin hyvinvointipalveluissa.
Opiskelija selittää ja arvioi digitaalisen viestinnän eri variaatioita sekä hyödyntää niitä osaamisen markkinoinnissa.
Opiskelija tunnistaa hyvinvointianalyytikon osaamisen ja roolin sekä sen tuomat mahdollisuudet monikulttuurisessa ja kansainvälisessä toiminnassa, johtamisessa ja kehittämisessä. Opiskelija tulkitsee ja hyödyntää data-analytiikkaa ja strategioita oman vastuualueensa kehittämisessä.

Sisältö

Ekosysteemiajattelu sosiaali- ja terveydenhuollossa; digitaalinen viestintä; hyvinvointianalyytikko työelämässä; verkostoituminen; hyvinvointianalyytikon monikulttuurisuus ja kansainvälisyysosaaminen.

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Tyydyttävä (1-2)
Opiskelija tunnistaa hyvinvointipalvelujen ekosysteemirakenteen.
Hän käyttää digitaalisen viestinnän käsitteitä sujuvasti ja systemaattisesti osaamisen markkinoinnissa sekä tunnistaa hyvinvointianalyytikon koulutuksen merkityksen vastuualueensa toiminnassa.
Hän tunnistaa luotettavia kansallisia ja kansainvälisiä tutkimus- ja lähdeaineistoja sekä käyttää niitä tarkoituksenmukaisesti toimien tutkimuseettisiä periaatteita noudattaen.
Opiskelija perustelee toimintaansa ja tiedostaa data-analytiikan hyödyn kehittämisen tukena.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Hyvä (3-4)
Opiskelija tunnistaa ja selittää tarkoituksenmukaisesti hyvinvointipalvelujen ekosysteemirakenteen.
Hän käyttää digitaalisen viestinnän käsitteistöä systemaattisesti ja monipuolisesti osaamisen markkinoinnissa ja korostaa hyvinvointianalyytikon koulutuksessa saatua osaamista vastuualueen kehittämisessä.
Hän arvioi alansa tutkimus- ja lähdeaineistojen luotettavuutta käyttäen niin kansallisia kuin kansainvälisiä lähteitä monipuolisesti ja johdonmukaisesti.
Opiskelija toimii hyvän tieteellisen käytännön periaatteiden mukaisesti ja osaa arvioida osaamistaan realistisesti.
Hän toimii eettisiä periaatteita noudattaen. Opiskelija löytää ratkaisuja ja perustelee johtopäätöksiä monipuolisesti nojautuen data-analytiikkaan kehittämisen tukena.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Kiitettävä (5)
Opiskelija selittää kriittisesti ja analyyttisesti hyvinvointipalvelujen ekosysteemirakenteen.
Hän hallitsee digitaalisen viestinnän käsitteistöä osaamisen markkinoinnissa osoittaen ymmärtäneensä käsitteiden väliset suhteet ja hyvinvointianalyytikon koulutuksessa saadun erityisosaamisen.
Hän arvioi kriittisesti alansa tutkimus- ja lähdeaineistojen luotettavuutta sekä soveltaa kansallisia ja kansainvälisiä aineistoja monipuolisesti perustellen niiden käyttöä asiantuntevasti. Hänen toimintansa on eettiset periaatteet huomioon ottavaa ja vastuullista noudattaen hyvän tieteellisen käytännön periaatteita.
Opiskelija ennakoi ratkaisuja, joissa hän soveltaa ja yhdistää tietoperustaa ja analyyttisiä menetelmiä.
Opiskelijalla on laaja-alaiset tiedot data-analytiikasta ja hän kykenee soveltamaan sitä luovasti ja kriittisesti.