Siirry suoraan sisältöön

Lapsen kokonaisvaltaista kehitystä tukeva harjoitteluLaajuus (15 op)

Tunnus: R705LL31OJ

Laajuus

15 op

Opetuskieli

  • suomi

Osaamistavoitteet

Tällä opintojaksolla opit suunnittelemaan, toteuttamaan ja arvioimaan lapsen kokonaisvaltaiseen kehittymiseen johtavaa liikunnanohjaustoimintaasi lasten yleisten liikunta - ja terveyssuositusten pohjalta. Tulet toteuttamaan käytännön ohjaustoimintaasi työelämälähtöisessä oppimisympäristössä lasten keskuudessa. Harjoitteluaikana tulet kehittämään lapsen kohtaamiseen liittyviä vuorovaikutustaitojasi ja opit luomaan positiivisen liikkumiseen innostavan motivaatio-ilmaston. Tulet toimiaan lapsen liikkumiseen liittyvän organisaation alaisuudessa ja kehität myös organisaatiossa toimimiseen liittyviä alaistaitojasi ja organisaatioiden verkostoitumiseen liittyvää ymmärrystäsi.

Sisältö

Tieto puuttuu

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Hylätty
Opiskelija toimii työyhteisön tapojen ja arvojen vastaisesti.
Opiskelija laiminlyö työnantajan antamia tehtäviä.
Opiskelija tuottaa puutteellisen toteutussuunnitelman ja harjoitteluraportin tai henkilökohtainen näyttö ei täytä opintojaksolle asetettuja tavoitteita.

Hyväksytty
Opiskelija perehtyy työyhteisön arvoihin ja toimii niiden mukaisesti osana työyhteisöä.
Opiskelija suoriutuu hyväksytysti harjoittelusta yhdessä työnantajan ja ohjaavan opettajan kanssa tehtyjen sopimusten mukaisesti.
Opiskelija kerää aktiivisesti palautetta harjoittelustaan ja toimii yhteyshenkilönä oppilaitoksen ja työpaikan välillä sekä tekee harjoitteluajastaan ohjeen mukaisen loppuraportin.