Siirry suoraan sisältöön

KaivossuunnitteluprojektiLaajuus (5 op)

Tunnus: R501RL419

Laajuus

5 op

Opetuskieli

  • suomi

Osaamistavoitteet

Opiskelija hallitsee kaivossuunnitelmien laatimisen perustaidot jollakin keskeisellä kaivosalan suunnittelusovelluksella. Opiskelija osaa soveltaa tähän projektiin integroitujen opintojaksojen sisältöjä projektimaisessa ympäristössä. Opiskelija hallitsee ryhmätyöskentelyn projektitoiminnan taidot. Opiskelija osaa avo- ja maanalaisen louhintasuunnitelman laatimisen periaatteet.

Sisältö

Teemat:
Kaivossuunnittelu
Projektiosaaminen
Surpac-ohjelman käyttö

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Hallitsee kaivosmittauksen ja -suunnittelun kognitiiviset, sekä käytännön perustaidot, joita vaaditaan kaivosprojektilla rutiininomaisten ongelmien ratkaisemiseksi käyttäen opintojakson teemoihin liittyviä yksinkertaisia sääntöjä ja työkaluja.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Hallitsee tiedot kaivossuunnitteluprojektilla toimimiseksi

Hallitsee kaivosmittauksen ja -suunnittelun kognitiiviset ja käytännön taidot, joita vaaditaan kaivossuunnitteluprojektilla toimimiseksi ja ongelmien ratkaisemiseksi käyttäen opintojakson teemoihin liittyviä sääntöjä ja työkaluja.

Osaa mukauttaa omaa toimintaansa ongelmanratkaisun yhteydessä.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Omaa edistyneet tiedot kaivossuunnitteluprojektilla toimimisesta, joihin liittyy teorioiden ja periaatteiden kriittinen ymmärtäminen.

Hallitsee laaja-alaiset kognitiiviset ja käytännön taidot kaivosprojektitoiminnassa, joita vaaditaan luovien ratkaisujen tuottamiseksi opintojakson tehtävien ratkaisemiseksi.

Kykenee tarkastelemaan ja kehittämään omaa ja muiden suorituksia.