Siirry suoraan sisältöön

Kartoitus- ja suunnitteluhankkeetLaajuus (5 op)

Tunnus: R501ML425

Laajuus

5 op

Opetuskieli

  • suomi

Osaamistavoitteet

Opiskelija tietää pohjakartan laatimiseen liittyvät keskeiset ohjeet ja säännökset. Opiskelija ymmärtää kartoitushankkeen vaiheet ja niihin liittyvät eri toimijoiden työtehtävät. Opiskelija osaa laatia kartoitustarjouspyynnön ja tarjouksen. Opiskelija ymmärtää hankintalain merkityksen julkisilla hankkeilla.

Sisältö

Teemat:
Kaavan pohjakartan laatimisen ohjeet ja määräykset
Kartoitusprosessin vaiheet
Tarjouksen ja tarjouspyynnön laatimien kartoitushankkeelle
Hankintalaki

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Hallitsee kognitiiviset, sekä käytännön perustaidot, joita vaaditaan kartoitushankkeilla rutiininomaisten ongelmien ratkaisemiseksi käyttäen opintojakson teemoihin liittyviä yksinkertaisia sääntöjä ja työkaluja.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Hallitsee kartoitushankkeilla tarvittavat tiedot

Hallitsee tarvittavat kognitiiviset ja käytännön taidot, joita vaaditaan kartoitushankkeilla toimimiseksi ja ongelmien ratkaisemiseksi käyttäen opintojakson teemoihin liittyviä sääntöjä ja työkaluja.

Osaa mukauttaa omaa toimintaansa ongelmanratkaisun yhteydessä.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Omaa edistyneet tiedot mittaajan tehtävistä kartoitushankkeilla, joihin liittyy teorioiden ja periaatteiden kriittinen ymmärtäminen.

Hallitsee laaja-alaiset kognitiiviset ja käytännön taidot kartoitushankkeilla toimimisesta, joita vaaditaan luovien ratkaisujen tuottamiseksi opintojakson tehtävien ratkaisemiseksi.

Kykenee tarkastelemaan ja kehittämään omaa ja muiden suorituksia.