Siirry suoraan sisältöön

ErikoistumisprojektiLaajuus (10 op)

Tunnus: R501ML82

Laajuus

10 op

Opetuskieli

  • suomi

Osaamistavoitteet

Projektin yleisenä tavoitteena on se, että opiskelija tuntee perusasiat ihmisten, osaamisen ja projektien johtamisesta ja oppii projektityöskentelyn menettelytavat. Tarkoitus on, että opiskelija vahvistaa ammattiosaamistaan käytännön projektien kautta. Erikoistumisprojektin aiheet voivat liittyä vaihtoehtoisiin ammattiopintoihin, hanketoimintaan, kansainvälisyyteen, yrittäjyyteen jne.

Sisältö

Opiskelija vahvistaa ammattiosaamistaan käytännön projektin kautta. Opiskelija ryhmä hankkii itsenäisesti projektiaiheen alan toimijalta. Työn laajuuden arvioi ryhmä/tilaaja ja ohjaava opettaja. Työn laajuus voi vaihdella 5-10 op. Suorituksen hyväksymisen edellytyksenä on töiden kirjallinen ja suullinen raportointi.
Toimeksianto, Projektisuunnitelma, Työskentely projektisuunnitelman pohjalta, Projekti käytänteet, Ammattiosaamisen vahvistaminen/uuden oppiminen, Loppukokous/Loppuseminaari.

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Hallitsee monipuoliset maanmittausalan erikoistumisprojektin vaatimat yleistiedot, jotta pystyy hyödyntämään näitä tietoja oman alan tehtävien suorittamiseksi ja ongelmien ratkaisemiseksi.
 

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Hallitsee maanmittausalan erikoistumisprojektien vaatiman tietoperustan laajoissa asiayhteyksissä ja hyödyntää näitä tietoja ja taitoja ratkaistaessa oman alan erityisongelmia ja suorittaessaan alan tehtäviä. 

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Hallitsee maanmittausalan erikoistumisprojektien laaja-alaisen ja erikoistuneen tietoperustan ratkaistessaan luovasti abstrakteja ongelmia ja suorittaessaan alan tehtäviä.  

Ymmärtää ammatillisten tehtäväalueiden sekä alan ja eri alojen rajapinnat ja yhteydet laajempiin kokonaisuuksiin.