Siirry suoraan sisältöön

English for ICT EngineersLaajuus (5 op)

Tunnus: R504D53

Laajuus

5 op

Opetuskieli

  • englanti
Ilmoittautumisaika

14.03.2022 - 30.09.2022

Ajoitus

05.09.2022 - 31.12.2022

Laajuus

5 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Insinöörikoulutus, tieto- ja viestintätekniikka

Opetuskielet
  • Englanti
Paikat

0 - 36

Opettaja
  • Ritva Lampela
Vastuuhenkilö

Ritva Lampela

Opiskelijaryhmät
  • R54D22S
    Bachelor of Engineering, Machine Learning and Data Engineering (full time studies), 2022

Aika ja paikka

Rovaniemi syksy 2022

Oppimateriaalit

materiaali Moodlessa

Opetusmenetelmät

lähiopetus, yksilö- ja ryhmätyötehtävät, kuuntelu- ja puhetehtävät.

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

sovitaan opintojakson aikana

Arviointiasteikko

H-5

Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet

Jatkuva näyttö eli aktiivinen osallistuminen, tehtävien suorittaminen
Suulliset esitykset, kirjallinen tentti

Osaamistaso B2

Hylätty (0)

Ei saavuta minimivaatimuksia

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1-2)

Tyydyttävä (1)
Esittelee koulutustaan, työtehtäviä ja alansa yrityksiä sekä hoitaa työasioita puhelimitse, vaikka kielitaito rajoittaa viestintää. Kirjoittaa ymmärrettäviä sähköposteja, dokumentteja ja muita insinöörin ammattiin liittyviä tekstejä apuvälineitä käyttäen. Hallitsee joitakin keskeisiä tekniikan ja talouselämän sekä oman erikoisalansa ammattitermejä. Osoittaa satunnaisesti tilannetajua monikulttuurisessa vuorovaikutuksessa.
Tyydyttävä (2)
Esittelee koulutustaan, työtehtäviä ja alansa yrityksiä pääosin ymmärrettävästi ja kiinnittää jonkin verran huomiota asianmukaiseen tyyliin. Hoitaa työasioita puhelimitse ja sähköpostitse pääosin ilman väärinkäsityksiä. Kirjoittaa insinöörin ammattiin liittyviä dokumentteja, raportteja ja muita tekstejä apuvälineitä käyttäen. Hallitsee keskeisiä tekniikan ja talouselämän sekä oman erikoisalansa ammattitermejä. Osoittaa melko hyvää tilannetajua monikulttuurisessa vuorovaikutuksessa, vaikka kielitaito rajoittaa jonkin verran viestintää.

Arviointikriteerit, hyvä (3-4)

Arviointikriteerit - hyvä (3-4)
Suomeksi
Esittelee koulutustaan, työtehtäviä ja alansa yrityksiä sekä hoitaa työasioita puhelimitse ja sähköpostitse asianmukaisella tyylillä ilman väärinkäsityksiä. Kirjoittaa selkeitä insinöörin ammattiin liittyviä dokumentteja, raportteja ja muita tekstejä. Käyttää tekniikan ja talouselämän perussanastoa sekä oman erikoisalansa termistöä. Osoittaa hyvää tilannetajua monikulttuurisessa vuorovaikutuksessa ilman, että kielitaito rajoittaa viestintää.
Hyvä (4)
Esittelee koulutustaan, työtehtäviä ja alansa yrityksiä sekä hoitaa työasioita puhelimitse ja sähköpostitse luontevasti asianmukaisella tyylillä ilman väärinkäsityksiä. Kirjoittaa selkeitä ja hyvin jäsenneltyjä insinöörin ammattiin liittyviä dokumentteja, raportteja ja muita tekstejä. Käyttää monipuolisesti tekniikan ja talouselämän perussanastoa sekä oman erikoisalansa termistöä. Osoittaa hyvää tilannetajua monikulttuurisessa vuorovaikutuksessa ilman, että kielitaito rajoittaa viestintää.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Kiitettävä (5)
Esittelee koulutustaan, työtehtäviä ja alansa yrityksiä sekä hoitaa työasioita puhelimitse ja sähköpostitse täsmällisesti, tehokkaasti ja sujuvasti asianmukaisella tyylillä. Kirjoittaa selkeitä ja hyvin jäsenneltyjä insinöörin ammattiin liittyviä dokumentteja, raportteja ja muita tekstejä. Käyttää taitavasti ja täsmällisesti tekniikan ja talouselämän perussanastoa sekä oman erikoisalansa termistöä. Osoittaa erinomaista tilannetajua ja kielitaitoa monikulttuurisessa vuorovaikutuksessa.