Siirry suoraan sisältöön

Opinnäytetyön toteuttamisvaihe (5 op)

Toteutuksen tunnus: AMKO002-3097

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

01.10.2024 - 31.05.2025

Ajoitus

02.06.2025 - 01.11.2025

Laajuus

5 op

Virtuaaliosuus (op)

5 op

T&K-osuus

5 op

Toteutustapa

Etäopetus

Yksikkö

​Restonomikoulutus

Opetuskielet

  • Suomi

Paikat

0 - 80

Tutkinto-ohjelma

  • Restonomikoulutus

Opettaja

  • Marja Lempiäinen
  • Sisko Häikiö
  • Merja Koikkalainen
  • Mervi Angeria

Vastuuhenkilö

Mervi Angeria

Opiskelijaryhmät

  • RA81M22S
    Restonomikoulutus, Rovaniemi syksy 2022
  • RA81M22K
    Restonomikoulutus, Rovaniemi kevät 2022

Tavoitteet

Opiskelija osaa toteuttaa ja raportoida opinnäytetyötään suunnitelmansa mukaisesti.

Kompetenssit: Oppimaan oppiminen, eettisyys, työelämässä toimiminen, ennakoiva kehittäminen

Sisältö

- Opinnäytetyön toteutus
- Opinnäytetyön ohjaukseen osallistuminen
- Työn etenemisen raportointi ohjaajalle ja toimeksiantajalle
- Opinnäytetyöraportin kirjoittaminen

Aika ja paikka

Toteutetaan Moodlessa ja Zoomissa.

Oppimateriaalit

Hakala, J. 2022. Hyvä, parempi, valmis: Opinnäyteopas ammattikorkeakouluille. Gaudeamus.



Ojasalo, K., Moilanen, T. & Ritalahti, J. 2015 (tai 2014 tai 2009). Kehittämistyön menetelmät. Uudenlaista osaamista liiketoimintaan. Helsinki: WSOYpro.



Opintojakson ohjeet ja ohjausmateriaalit ovat Opinnäytetyö restonomi (AMK) -työtilassa Moodlessa.

Opetusmenetelmät

- Sisältöjen, materiaalien ja ohjeiden itseohjautuva opiskelu ja soveltaminen omaan opinnäytetyöhön
- Tiedon vuorovaikutuksellinen ja avoin jakaminen opiskelijoiden, ohjaajien ja yhteistyötahon kanssa ohjaustapaamisissa
- Opinnäytetyön kirjallisten tuotosten palautus

Arviointiasteikko

H-5

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Opinnäytetyön toteutus ja raportointi on hyväksytty

Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet

- Tietoperustan palautus