Skip to main content

Implementation Phase of the Bachelor´s Thesis (5 cr)

Code: AMKO002-3097

General information


Enrollment
24.03.2025 - 31.05.2025
Registration for the implementation has ended.
Timing
02.06.2025 - 01.11.2025
Implementation is running.
Number of ECTS credits allocated
5 cr
Local portion
0 cr
Virtual portion
5 cr
RDI portion
5 cr
Mode of delivery
Distance learning
Unit
Bachelor of Hospitality Management
Teaching languages
Finnish
Seats
0 - 80
Degree programmes
Degree Programme in Tourism
Teachers
Marja Lempiäinen
Sisko Häikiö
Merja Koikkalainen
Mervi Angeria
Teacher in charge
Mervi Angeria
Groups
RA81M22K
Restonomikoulutus, Rovaniemi kevät 2022
Course
AMKO002

Evaluation scale

H-5

Objective

The student can conduct and report their thesis in accordance with their thesis plan.

Content

- Implementation of a thesis
- Participation in thesis guidance
- Reporting the progress of work to the supervisor and commissioner
- Writing a thesis report

Location and time

Toteutetaan Moodlessa ja Zoomissa.

Materials

Hakala, J. 2022. Hyvä, parempi, valmis: Opinnäyteopas ammattikorkeakouluille. Gaudeamus.



Ojasalo, K., Moilanen, T. & Ritalahti, J. 2015 (tai 2014 tai 2009). Kehittämistyön menetelmät. Uudenlaista osaamista liiketoimintaan. Helsinki: WSOYpro.



Opintojakson ohjeet ja ohjausmateriaalit ovat Opinnäytetyö restonomi (AMK) -työtilassa Moodlessa.


Teaching methods

- Sisältöjen, materiaalien ja ohjeiden itseohjautuva opiskelu ja soveltaminen omaan opinnäytetyöhön
- Tiedon vuorovaikutuksellinen ja avoin jakaminen opiskelijoiden, ohjaajien ja yhteistyötahon kanssa ohjaustapaamisissa
- Opinnäytetyön kirjallisten tuotosten palautus

Student workload

Opinnäytetyön toteutusvaiheen laajuus on 5 opintopistettä eli noin 130 tuntia työtä. Opinnäytetyö edellyttää oma-aloitteista ja systemaattista työskentelyä viikoittain koko prosessin ajan.

Assessment criteria, approved/failed

Thesis implementation and reporting approved

Go back to top of page