Espanjan kielen jatkokurssi (5op)
Toteutuksen tunnus: C-10065-TX00FK27-3009
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
 - 05.08.2024 - 14.09.2025
 - Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
 
- Ajoitus
 - 05.08.2024 - 31.12.2026
 - Toteutus on käynnissä.
 
- Opintopistemäärä
 - 5 op
 
- Korkeakoulu
 - Metropolia Ammattikorkeakoulu, Karaportti 2
 
- Opetuskielet
 - suomi
 
- Paikat
 - 0 - 5000
 
- Opintojakso
 - C-10065-TX00FK27
 
Arviointiasteikko
Hyväksytty/Hylätty
                    
Tavoitteet
Kurssin suoritettuaan, opiskelija on hyvä lähtötaso, jolla hän voi edelleen kieltä käyttämällä hyödyntää kieltä A2 tasolla.
                    
Sisältö
- Luku 1: Kertaamme ja opimme tarkemmin espanjan kielen tärkeitä peruskäsitteitä. - Luku 2: Tutustumme ensin eläimiin. Sen jälkeen syvennämme adverbeihin ja niiden käyttöön. Kertaamme myös prepositioita. Lopussa opimme uutta tapaa kertoa meneillään olevia asioita. - Luku 3: Tutustumme harrastuksiin, syvennämme lukujen käyttöön sekä opimme verbin preteritin muotoa. - Luku 4: Tässä jaksossa jatkamme kansalaisuuksien ja kielten opiskelua, opimme käyttämään verbin imperfektin muotoa ja käymme ostoksilla. - Luku 5: Tässä jaksossa opimme modaaliverbejä ja niiden käyttöä. Tutustumme matkan ja loman sanastoihin ja tilanteisiin. - Luku 6: Tässä jaksossa opimme verbien futuurimuotoa ja pääsemme tutustumaan ja harjoittelemaan asunnon osia ja sen sisällä olevia kalusteita ja asioita. - Luku 7: Tässä jaksossa opimme kertomaan tunteita espanjaksi. Alamme tutustua imperatiivin käyttöön sekä harjoittelemme kotitöihin liittyviä verbejä ja sanastoa. - Luku 8: Tässä jaksossa opimme verbien gerundimuotoa ja sen käyttöä. Harjoittelemme por- ja para-prepositioiden käyttöä sekä tutustumme työelämän sanastoon ja työhaun tilanteisiin. - Luku 9: Tässä jaksossa opimme käyttämään verbien konditionaalimuotoa. Tutustumme kehon osiin ja opimme puhumaan terveydestä. - Luku 10: Tässä viimeisessä jaksossa opimme verbin perfektin muotoa ja alamme perehtyä verbien subjunktiivimuotoon. Tutustumme Espanjan ruokakulttuuriin.
                    
Aika ja paikka
Kurssi löytyy Metropolian Moodle-oppimisympäristöstä ja sen voi suorittaa täysin omaan tahtiin,
                    
Oppimateriaalit
Oppimateriaali löytyy verkosta.
                    
Opetusmenetelmät
Kurssi on 100% netin kautta itsenäisesti suoritettava kurssi jonka voi suorittaa täysin omaan tahtiin.
                    
Harjoittelu- ja työelämäyhteistyö
N/A
                    
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
Tiedot löytyvät verkosta.
                    
Kansainvälisyys
N/A
                    
Toteutuksen valinnaiset suoritustavat
N/A
                    
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Riippuu opiskelijan lähtötasosta.