Siirry suoraan sisältöön

SometaDuuniin (5 op)

Toteutuksen tunnus: T31L94-3014

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

18.03.2024 - 31.05.2024

Ajoitus

01.06.2024 - 31.07.2024

Laajuus

5 op

Virtuaaliosuus (op)

5 op

Toteutustapa

Etäopetus

Yksikkö

Tradenomikoulutus, liiketalous T

Opetuskielet

  • Suomi

Paikat

0 - 80

Tutkinto-ohjelma

  • Liiketalouden koulutus, Tornio

Opettaja

  • Anthony Okuogume

Vastuuhenkilö

Anthony Okuogume

Tavoitteet

Osaat hyödyntää digitaalisia urataitoja. Osaat määrittää omat vahvuutesi sekä osaamisesi ja muodostaa niistä pohjan omalle urallesi. Osaat käyttää strategisen markkinoinnin ja henkilöbrändäyksen tekniikkoja oman ammatillisen imagosi luomiseen, kehittämiseen ja markkinointiin. Osaat luoda verkostoja ja etsiä omaa osaamistasi tukevia piilotyöpaikkoja.

Sisältö

SometaDuuniin -opintojakso suoritetaan itsenäisesti, täysin automatisoidussa MOOC-verkko-oppimisympäristössä.

Opintojakso koostuu neljästä MOOC-opintomoduulista, jotka on rakennettu itseopiskeltaviksi oppitunneiksi:
1. Minäkö oman onneni seppä? -moduulissa tutustut digiaikakauden työmarkkinoiden, rekrytoimisen ja työnhaun muutoksiin sekä kehitystrendeihin.
2. Intohimosta uraksi -moduulissa perehdyt oman osaamisesi ja kiinnostuksen kohteittesi tunnistamiseen sekä uravaihtoehtojen jäsentämiseen.
3. Minäkö brändi? -moduulissa opit tunnistamaan omat uratavoitteet ja muuntamaan oman osaamisen digitaaliseksi osaajaprofiiliksi.
4. Minäkö media? -moduulissa opit valjastamaan suunnitelmallisen brändiviestinnän osaajaverkostoitumiseen, uraverkostojen hallitsemiseen ja osaajaprofiilin kasvattamiseen.

Ohessa linkki, jonka kautta pääset tutustumaan opintojen rakenteeseen ja oppituntien sisältöihin: https://youtu.be/GRa33J1HM6s.

Aika ja paikka

1.5.-31.8.2024, https://sometaduuniin.fi/opinnot/

Oppimateriaalit

Kaikki tarvittavat oppimateriaalit löytyvät digitaalisessa muodossa MOOC-oppimisympäristöstä.

Opetusmenetelmät

SometaDuuniin -opintojakso suoritetaan täysin itsenäisesti, automatisoidussa MOOC-verkko-oppimisympäristössä (Massive Open Online Course). Opiskelija itse aikatauluttaa ja rytmittää opintonsa. MOOC-opintoautomaatti on käytettävissä joustavasti 24/7.
Opinnot koostuvat neljän opintomoduulikokonaisuuden sisältämien oppituntien vaihteleviin oppimateriaaleihin ja -elementeihin tutustumisesta, itsenäisistä oppimistehtävistä ja monivalintaverkkotenteistä.

Harjoittelu- ja työelämäyhteistyö

-

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Opiskelija suorittaa MOOC-oppitunnit itsenäisesti ja omassa tahdissa suorittamalla oppituntien lomaan suoritetut monivalintatentit. Oppituntien monivalintatentit voi uusia.
Tavoitteena on läpäistä kaikki oppitunnit ja niiden monivalintatentit sekä kerätä siten jokaisesta neljästä opintomoduulikokonaisuudesta osaamismerkit.

Kansainvälisyys

-

Toteutuksen valinnaiset suoritustavat

-

Sisällön jaksotus

Opintojakso koostuu neljästä MOOC-opintomoduulista, jotka on rakennettu itseopiskeltaviksi oppitunneiksi.
Moduulit ovat:
1. Minäkö oman onneni seppä?
2. Intohimosta uraksi
3. Minäkö brändi?
4. Minäkö media?

Lisätietoja opiskelijoille

MOOC-opintoautomaatti edellyttää, että ennen aloittamista rekisteröidyt opintojen suorittajaksi oheisen linkin kautta: https://sometaduuniin.fi/opinnot/register/ . Käytä rekisteröitymisessä jatkuvassa käytössä olevaa sähköpostiosoitettasi sekä virallista nimeäsi (etu- ja sukunimi). Lisää vielä sukunimesi perään tunniste: -Kesä2024. Tallenna tunnistautumistiedot itsellesi.
Sinun tulee kirjautua aina järjestelmään rekisteröimälläsi tunnuksella. Kirjaudu sivulta: https://sometaduuniin.fi/opinnot/login/ .
Avoimen opiskelijoille 5 paikkaa.

Arviointiasteikko

H-5

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Hyväksytty/hylätty

Hyväksytty = kaikki neljä opintomoduulia on läpäisty hyväksytysti ja kopiot pdf-osaamismerkeistä toimitettu vastuuopettajalle Peppi-suoritusmerkintää varten.

Hylätty = osaamismerkkejä on jäänyt suorittamatta ja/tai niiden kopioita ei ole toimitettu vastuuopettajalle.

Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet

Koko opintojakson arviointi: Hyväksytty/hylätty
Hyväksytty = kaikki neljä opintomoduulia on läpäisty hyväksytysti ja kopiot pdf-osaamismerkeistä toimitettu vastuuopettajalle Peppi-suoritusmerkintää varten.
Hylätty = osaamismerkkejä on jäänyt suorittamatta ja/tai niiden kopioita ei ole toimitettu vastuuopettajalle.
Itseopinnot on jaettu neljäksi opintomoduuliksi, jotka koostuvat oppitunneista. MOOC-järjestelmä arvioi oppituntien perään sijoitetut monivalintatentit automaattisesti. Läpäisteksesi oppitunnin tentin, on Sinun saatava monivalintatentistä vähintään 80% oikein.
Kokonaisen opintomoduulin kaikki oppitunnit ja tentit läpäistyäsi, saat rekisteröitymisessä käyttämääsi sähköpostiin pdf-tiedostona osaamismerkin moduulin suorittamisesta. Tallenna tiedostot itsellesi todisteeksi suorituksista.
Kaikki neljä osaamismerkkiä kerättyäsi, meilaa niistä kopiot vastuuopettajalle (anthony.okuogume@lapinamk.fi) saadaksesi suoritusmerkinnän 5:n opintopisteen arvoisesta SometaDuuniin -opintojaksosta.