Siirry suoraan sisältöön

Kehittävä yrittäjyys (5 op)

Toteutuksen tunnus: R301YH20OJ-18005

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
30.09.2020 - 28.05.2021
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
19.05.2021 - 28.08.2021
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Lähiosuus
0 op
Virtuaaliosuus
5 op
TKI-osuus
4 op
Toteutustapa
Etäopetus
Yksikkö
Ylempi AMK-koulutus
Opetuskielet
suomi
Paikat
15 - 40
Opettajat
Sari Mattinen
Vastuuopettaja
Sari Mattinen
Ryhmät
R59YH20S
Ylempi amk-koulutus, Digiajan palvelujohtaminen (virtuaalitoteutus), R59YH20S
Opintojakso
R301YH20OJ

Arviointiasteikko

H-5

Tavoitteet

Opiskelija osaa analysoida yrittäjyyttä ilmiönä laaja-alaisesti eri konteksteissa. Opiskelija osaa arvioida yrittäjyyden edistämisen ja tukemisen tapoja yksilön ja organisaation näkökulmasta. Opiskelija osaa kehittää yrittäjyyttä sekä henkilökohtaisesti että organisaatiossa.

Sisältö

- yrittäjyysintentio
- oman osaamisen tunnistaminen ja hyödyntäminen
- toiminnallisen yrittäjyyden elementit (mm. verkostoitumisen merkitys)
- yrittäjyysorientaation osatekijät ja johtaminen
- uudet (liike)toimintamahdollisuudet ja niiden luominen
- yrittäjyyden uudet muodot ja kontekstit (kevytyrittäjyys, yrittäjyyden digitaaliset alustat)

Aika ja paikka

AC kontaktit:
19.5.2021 klo 12-16.
25.8.2021 klo 12-16.

Oppimateriaalit

Luennot ja muut materiaali Moodle-alustalla.
Tieteelliset artikkelit ja muu aihetta tukeva kirjallisuus.
Luettelo käytettävästä lähdemateriaalista Moodlessa.

Opetusmenetelmät

Opintojaksolla noudatetaan tutkivaa oppimista. Kontaktikertojen välillä opiskelijat tekevät joko pienryhmissä tai yksin oppimistehtävän, joka esitellään jälkimmäisellä kontaktikerralla.

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

1-2: Opiskelija:
Tunnistaa yrittäjyyden ilmiön erilaiset elementit yksilötasolla ja organisaatioissa.
Rakentaa yrittäjyyttä tukevaa toimintakulttuuria valitussa kontekstissa.
Analysoi ja luo yrittäjyyteen liittyviä uusia toimintamahdollisuuksia joko uutena liiketoimintana tai olemassa olevassa organisaatiossa.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

3-4: Opiskelija:
Analysoi, arvioi ja edistää yrittäjyyteen liittyviä erilaisia elementtejä yksilötasolla ja organisaatioissa.
Edistää itsenäisesti ja yhteistyössä muiden kanssa yrittäjyyttä tukevaa toimintakulttuuria valitussa kontekstissa.
Kehittää ja luo monipuolisesti yrittäjyyteen liittyviä uusia toimintamahdollisuuksia joko uudessa liiketoiminnassa tai olemassa olevassa organisaatiossa.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

5: Opiskelija
Analysoi, arvioi, johtaa ja kehittää itsenäisesti ja luovasti yrittäjyyteen liittyviä erilaisia elementtejä yksilötasolla ja organisaatioissa.
Johtaa itsenäisesti, luovasti ja yhteistyössä muiden kanssa yrittäjyyttä tukevaa toimintakulttuuria valitussa kontekstissa.
Johtaa itsenäisesti, luovasti ja monipuolisesti yrittäjyyteen liittyviä uusia toimintamahdollisuuksia joko uudessa liiketoiminnassa tai olemassa olevassa organisaatiossa.

Esitietovaatimukset

NULL

Siirry alkuun