Siirry suoraan sisältöön

Kasvisteknologia 1 (5op)

Opintojakson tunnus: C-10118-CO00FU36

Opintojakson perustiedot


Laajuus
5 op
Korkeakoulu
Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu

Osaamistavoitteet

Opintojakson suoritettuaan opiskelija osaa luokitella vihanneksia ja palkokasveja ja tunnistaa niiden eroja. Opiskelija osaa kuvata erilaisten vihannesten ja palkokasvien prosessointitapoja sekä ymmärtää palkokasviproteiinien erotusmenetelmien periaatteet ja vaikutuksen proteiinien laatuun ja funktionaalisuuteen.

Sisältö

Opintojakso jakaantuu kahteen isompaan osioon. Opintojaksolla käydään läpi vihanneksia ja niiden perusprosesseja. Lisäksi käydään läpi palkokasveja, palkokasviproteiinien ravitsemuksellisia ominaisuuksia, proteiinien erotusmenetelmiä ja kasviproteiinien jatkojalostusta.

Siirry alkuun