Siirry suoraan sisältöön

BioenergiaLaajuus (5 op)

Tunnus: R501RL488

Laajuus

5 op

Osaamistavoitteet

Opiskelija ymmärtää bioenergian hyödyntämismahdollisuudet. Opiskelija tietää bioenergian laatuvaatimukset. Opiskelija osaa analysoida hyödyntämättömien biomassojen ja sivuvirtojen käyttöä energiantuotannossa. Opiskelija osaa soveltaa menetelmiä bioenergia-alaan liittyvissä suunnittelutehtävissä. 

Sisältö

Bioenergiaa hyödyntävät tekniikat, Bioenergian hankinta ja logistiikka, Hajautetut energiajärjestelmät, Bioenergiajärjestelmän suunnittelu ja mitoitus.

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Opiskelija osaa selittää bioenergian hyödyntämismahdollisuudet pääpiirteittäin. Opiskelija osaa pääpiirteittäin eritellä hyödyntämättömät biomassat ja sivuvirrat energiantuotannossa. Opiskelija osaa suunnitella ja mitoittaa bioenergialla toimivia järjestelmiä avustettuna.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Opiskelija osaa selittää bioenergian hyödyntämismahdollisuudet. Opiskelija osaa eritellä hyödyntämättömät biomassat ja sivuvirrat energiantuotannossa. Opiskelija osaa suunnitella ja mitoittaa bioenergialla toimivia järjestelmiä osittain itsenäisesti.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija osaa selittää bioenergian hyödyntämismahdollisuudet. Opiskelija osaa eritellä hyödyntämättömät biomassat ja sivuvirrat energiantuotannossa. Opiskelija osaa suunnitella ja mitoittaa bioenergialla toimivia järjestelmiä itsenäisesti.