Food and Beverage Concepts (5op)
Opintojakson tunnus: R801M32COJ
Opintojakson perustiedot
- Laajuus
- 5 op
- Opetuskieli
- suomi
Osaamistavoitteet
Opiskelija ymmärtää ruoka- ja juomatuotteiden erilaiset laatuvaatimukset asiakkaan näkökulmasta, sekä osaa soveltaa oppimaansa valitussa toimintaympäristössä.Hän hahmotaa palveluiden erilaiset ruoka- ja juomapalveluratkaisut ja niiden merkityksen yrityksen sisäisissä toiminnoissa ja asiakkaan palveluprosesseissa.
- Food concept: ruoka- ja juomakonseptit
- Reseptiikka, fyysinen toimintaympäristö
- Kokonaisvaltainen konseptointi
Sisältö
Laatu ruoka- ja juomatuotteissa
Ruoka- ja juomapalveluratkaisut
Palveluprosessit
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
Tieto puuttuu