Siirry suoraan sisältöön

Food and Beverage Concepts (5op)

Opintojakson tunnus: R801M32COJ

Opintojakson perustiedot


Laajuus
5 op
Opetuskieli
suomi

Osaamistavoitteet

Opiskelija ymmärtää ruoka- ja juomatuotteiden erilaiset laatuvaatimukset asiakkaan näkökulmasta, sekä osaa soveltaa oppimaansa valitussa toimintaympäristössä.Hän hahmotaa palveluiden erilaiset ruoka- ja juomapalveluratkaisut ja niiden merkityksen yrityksen sisäisissä toiminnoissa ja asiakkaan palveluprosesseissa.
- Food concept: ruoka- ja juomakonseptit

- Reseptiikka, fyysinen toimintaympäristö

- Kokonaisvaltainen konseptointi

Sisältö

Laatu ruoka- ja juomatuotteissa
Ruoka- ja juomapalveluratkaisut
Palveluprosessit

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Tieto puuttuu

Siirry alkuun