Konseptoidut toimintamallit (5op)
Opintojakson tunnus: R801M32AOJ
Opintojakson perustiedot
- Laajuus
- 5 op
- Opetuskieli
- suomi
Osaamistavoitteet
Opiskelija osaa tarkastella matkailu- ja ravitsemispalvelua konseptoituna kokonaisuutena.
Hän tuntee alan yleisimmät konseptointimallit ja toimintaympäristöt. Opiskelija ymmärtää konseptoidun tuotteen eri osatekijät ja laatuvaatimukset.
- Tietoperusta/taustoitus, käsitteistö
- Konseptoinnin hyödyt ja mahdollisuudet
- Palvelun laatu ja sen merkitys ja arvo eri kohderyhmille
- Koseptoidun tuotteen/palvelun eri osatekijät
- Mara-alan erityispiirteet
Sisältö
- Tietoperusta/taustoitus, käsitteistö
- Konseptoinnin hyödyt ja mahdollisuudet
- Palvelun laatu ja sen merkitys ja arvo eri kohderyhmille
- Koseptoidun tuotteen/palvelun eri osatekijät
- Mara-alan erityispiirteet
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
Tieto puuttuu