Siirry suoraan sisältöön

Konseptoidut toimintamallit (5op)

Opintojakson tunnus: R801M32AOJ

Opintojakson perustiedot


Laajuus
5 op
Opetuskieli
suomi

Osaamistavoitteet

Opiskelija osaa tarkastella matkailu- ja ravitsemispalvelua konseptoituna kokonaisuutena.
Hän tuntee alan yleisimmät konseptointimallit ja toimintaympäristöt. Opiskelija ymmärtää konseptoidun tuotteen eri osatekijät ja laatuvaatimukset.
- Tietoperusta/taustoitus, käsitteistö

- Konseptoinnin hyödyt ja mahdollisuudet

- Palvelun laatu ja sen merkitys ja arvo eri kohderyhmille

- Koseptoidun tuotteen/palvelun eri osatekijät

- Mara-alan erityispiirteet

Sisältö

- Tietoperusta/taustoitus, käsitteistö

- Konseptoinnin hyödyt ja mahdollisuudet

- Palvelun laatu ja sen merkitys ja arvo eri kohderyhmille

- Koseptoidun tuotteen/palvelun eri osatekijät

- Mara-alan erityispiirteet

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Tieto puuttuu

Siirry alkuun