Siirry suoraan sisältöön

Business DesignLaajuus (5 op)

Tunnus: A31L000313

Laajuus

5 op

Osaamistavoitteet

Opintojakson suoritettuasi
- tiedät liiketoiminnan tarpeen reagoida nopeasti digitaalisen toimintaympäristön muutoksiin kilpailukyvyn ylläpitämiseksi,
- osaat tehdä ketterää startegista kehittämistä jossa yhdistyy liiketoiminta, muotoiluajattelu ja teknologia arvonluontiprosessissa.

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Tiedät liiketoiminnan digitaalisen toimintaympäristön ja ketterän kehittämisen periaateet kilpailukyvyn ylläpitämiseksi ja osaa kuvata niitä hyödyntäen teoriatietoa aloittelijan tasolla. Osaat yhdistää muotoilu-, liiketoiminta- ja teknologia-ajattelun strategisen kehittämiseen.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Ymmärrät liiketoiminnan digitaalisen toimintaympäristön ja ketterän kehittämisen periaateet kilpailukyvyn ylläpitämiseksi ja osaat kuvata niitä hyödyntäen teoriatietoa asiantuntijan tasolla. Osaat yhdistää muotoilu-, liiketoiminta- ja teknologia-ajattelun strategisen kehittämiseen.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Ymmärrät liiketoiminnan digitaalisen toimintaympäristön ja ketterän kehittämisen periaateet kilpailukyvyn ylläpitämiseksi ja osaat kuvata niitä hyödyntäen teoriatietoa monipuolisesti ja analyyttisesti tasolla. Osaat yhdistää muotoilu-, liiketoiminta- ja teknologia-ajattelun strategisen kehittämiseen.