Nutrition in Finland (5 cr)
Code: C-02504-MM00BY26-3005
General information
- Enrollment
-
18.11.2024 - 09.01.2025
Registration for the implementation has ended.
- Timing
-
10.02.2025 - 18.05.2025
Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 5 cr
- Local portion
- 5 cr
- Mode of delivery
- Blended learning
- Institution
- JAMK University of Applied Sciences, Verkko-opiskelu oppimisympäristössä (Moodle).
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 0 - 50
- Course
- C-02504-MM00BY26
Evaluation scale
Pass/Fail
Objective
Tämän opintojakson jälkeen sinulla on laaja käsitys ravitsemuksesta. Tarkoituksena on synnyttää mielenkiintoa ravitsemuksen opiskelua kohtaan. Hallitset ravitsemuksen vaikutukset hyvinvointiin ja terveyteen sekä osaat viestiä ravitsemuksesta asiakaslähtöisesti. Tunnistat suomalaisten kansanterveyteen vaikuttavat oleellisimmat ravitsemuksen tekijät sekä haasteet. Osaat analysoida kriittisesti ravitsemusviestintää ja mediaa. Tunnistat peruselintarvikkeiden ravintoainesisällöt ja niiden vaikutuksen ruokavalioon. Osaat perusravintoainelaskennan ja osaat soveltaa laskentaa ravitsemussuosituksiin. Osaamiset: Kestävä ruokajärjestelmäosaaminen Palveluliiketoimintaosaaminen Oppimaan oppiminen
Content
Suomalaisten ravitsemus Elintarvikkeet ja ravitsemus Ravitsemuslaatu Ravitsemusviestintä Erityisruokavaliot Vuorovaikutus- ja viestintätaidot
Location and time
E-learning in a learning environment (Moodle).
Materials
Teaching methods
Videolectures Individual work Aquarium conversation
Exam schedules
The course includes an exam.
Completion alternatives
Acceptance (replacement and inclusion) Identifying and recognizing skills acquired in other ways Studying More detailed instructions can be found in the degree regulations and study guide.
Student workload
Videos 6 h Individual assignments 89 h Book analysis group converstation 40 h