Skip to main content

Non-Wood Forest Products Use and Production (5 cr)

Code: R604ML73OJ-3006

General information


Enrollment
02.10.2023 - 24.03.2024
Registration for the implementation has ended.
Timing
02.04.2024 - 09.06.2024
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
5 cr
Local portion
2 cr
Virtual portion
3 cr
RDI portion
5 cr
Mode of delivery
Blended learning
Unit
Bachelor of Natural Resources, Forestry
Teaching languages
Finnish
Seats
0 - 50
Teachers
Anu Tossavainen
Teacher in charge
Anu Tossavainen
Course
R604ML73OJ

Evaluation scale

H-5

Objective

Tieto puuttuu

Content

Tieto puuttuu

Materials

Pirinen, H. (Toim.), Luonnontuoteopas — Toimintaympäristö, työskentely ja tuotteistaminen luonnontuotealalla (Opetushallitus 2020). 



Marsi, Kauppaantulomäärät vuodelta 2022. Huom! Mikäli vuoden 2023 tilasto valmistuu ajoissa, sitä käytetään opintojaksolla.



Lisäksi jaettu materiaali.


Teaching methods

Lähiopetus, itsenäinen työskentely, ryhmätyöskentely
Toteutetaan yhdessä Luonnontuotteiden keruu ja käsittely -opintojakson kanssa (ryhmä RA61M23S)

Exam schedules

Kirjallinen tentti. Uusintamahdollisuus keväällä -24.

Assessment criteria, satisfactory (1)

Tieto puuttuu

Assessment criteria, good (3)

3-4
Opiskelija tietää Suomen yleisimmät luonnontuotteeet ja erikoisluonnontuotteet
Opiskelija tietää ja osaa kuvata luonnontuotteiden taloudellisen merkityksen metsänomistajille
Opiskelija tietää yleisimmät viljely- ja puoliviljelymenetelmät osana metsätaloutta
Opiskelija tietää keräilytuotteiden jalostusmenetelmät ja jalostuksen merkityksen tuotteen kehityksessä.

Assessment criteria, excellent (5)

5
Opiskelija tietää Suomen yleisimmät luonnontuotteeet ja erikoisluonnontuotteet sekä tuntee niiden käyttökohteita
Opiskelija tietää ja osaa kuvata luonnontuotteiden taloudellisen merkityksen metsänomistajille
Opiskelija tietää yleisimmät viljely- ja puoliviljelymenetelmät osana metsätaloutta ja osaa valita ja perustella kohteelle sopivan menetelmän
Opiskelija tietää ja osaa soveltaa keräilytuotteiden jalostusmenetelmiä ja jalostuksen merkitystä tuotteen kehityksessä.

Qualifications

NULL

Go back to top of page