Entrepreneurship in Elderly Care and Financial Management (10 cr)
Code: K702GL29OJ-3005
General information
- Enrollment
-
06.02.2023 - 31.07.2023
Registration for the implementation has ended.
- Timing
-
01.03.2023 - 15.10.2023
Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 10 cr
- Local portion
- 0 cr
- Virtual portion
- 10 cr
- Mode of delivery
- Distance learning
- Unit
- Bachelor of Social Services and Health Care, Geriatry
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 0 - 50
Evaluation scale
H-5
Objective
Tieto puuttuu
Content
Tieto puuttuu
Location and time
Opintojakso avautuu Moodlessa 1.3.2023 ja päättyy 15.10.2023
Opintojakso arvioidaan, kun kaikki opintojakson osiot on suoritettuna.
Arvioinnit suoritetaan kolmessa vaiheessa:
1. vaihe: kevätlukukauden päättyessä valmistuvien opiskelijoiden suoritukset tulee palauttaa arvioitavaksi viimeistään 10.5.2023
2. vaihe: kevään ja kesän aikana opintojaksoa suorittavien opiskelijoiden suoritukset tulee palauttaa arvioitavaksi viimeistään 13.8.2023
3. vaihe: syksyn 2022 aikana opintojakson suorittavien opiskelijoiden suoritukset tulee palauttaa arvioitavaksi viimeistään 15.10.2023
Materials
Verkkokurssi Moodlessa sisältää oppimismateriaalit ja linkkejä muuhun hyödynnettävään materiaaliin.
Teaching methods
Opintojakso toteutuu kokonaan verkkototeutuksena. Opintojakso avautuu Moodlessa opiskelijoille 1.3.2023, jonka jälkeen suoritus on mahdollista aloittaa. Opintojakso sisältää opiskelijoiden itsenäistä työskentelyä sekä opiskelijoiden valinnan mukaan myös parityöskentelyä.
1. Osio: Yrittäjävalmiudet
2. Osio: Liiketoimintasuunnitelman ja Business Model Canvasin laadinta (mahdollista parityöskentelynä)
3. Osio: Käytännön asiat liiketoiminnassa
4. Osio: Taloushallinto
Exam schedules
Opintojakso sisältää itsenäisiä tehtäviä sekä tenttiosuuksia, joihin ohjeistukset löytyvät opintojakson Moodlealustalta.
Student workload
Opintojakson laajuus on 10 op; opiskelijan työnä n. 270 h
Assessment criteria, satisfactory (1)
Tieto puuttuu
Assessment criteria, good (3)
Opiskelija tiedostaa ja osaa kuvata hoiva-alan yritystoiminnan erityispiirteitä. Opiskelija osaa kuvatahyvinvointipalvelujen järjestämisen ja tuottamisen eri tapoja ja niitä ohjaavan lainsäädännön. Opiskelija osaa kuvata erilaisia laadunhallintaan ja tuotteistamiseen käytettäviä menetelmiä. Opiskelija osaa verkostoitua ja kuvata olemassa olevia yritystoiminnan tukiverkostoja.
Opiskelija osaa kuvata ja arvioidayrittäjyyden yhteiskunnallisen merkityksen hyvinvointipalvelujen tuottamisessa. Opiskelija kehittää yrittäjämäistä ajattelu- ja toimintatapaansa.
Opiskelija perehtyy yrittäjyyteen mahdollisena tulevaisuuden uravaihtoehtona.
Assessment criteria, excellent (5)
Opiskelija tiedostaa ja osaa kuvata ja analysoida hoiva-alan yritystoiminnan erityispiirteitä. Opiskelijaosaa kuvata ja arvioida hyvinvointipalvelujen järjestämisen ja tuottamisen eri tapoja ja niitä ohjaavan lainsäädännön. Opiskelija osaa soveltaa erilaisia laadunhallintaan ja tuotteistamiseen käytettäviä menetelmiä. Opiskelija osaa verkostoitua tarkoituksenmukaisesti ja kuvatayritystoiminnan edellyttäämiä tukiverkostoja.
Opiskelija osaa kuvata ja analysoidayrittäjyyden yhteiskunnallisen merkityksen hyvinvointipalvelujen tuottamisessa. Opiskelija osaa arvioida ja kehittää yrittäjämäistä ajattelu- ja toimintatapaansa.
Opiskelija perehtyy itsenäisestiyrittäjyyteen mahdollisena tulevaisuuden uravaihtoehtona.