Skip to main content

Entrepreneurship in Elderly Care and Financial Management (10 cr)

Code: K702GL29OJ-3005

General information


Enrollment
06.02.2023 - 31.07.2023
Registration for the implementation has ended.
Timing
01.03.2023 - 15.10.2023
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
10 cr
Local portion
0 cr
Virtual portion
10 cr
Mode of delivery
Distance learning
Unit
Bachelor of Social Services and Health Care, Geriatry
Teaching languages
Finnish
Seats
0 - 50
Teachers
Tuula Ahokumpu
Teacher in charge
Tuula Ahokumpu
Course
K702GL29OJ

Evaluation scale

H-5

Objective

Tieto puuttuu

Content

Tieto puuttuu

Location and time

Opintojakso avautuu Moodlessa 1.3.2023 ja päättyy 15.10.2023

Opintojakso arvioidaan, kun kaikki opintojakson osiot on suoritettuna.

Arvioinnit suoritetaan kolmessa vaiheessa:

1. vaihe: kevätlukukauden päättyessä valmistuvien opiskelijoiden suoritukset tulee palauttaa arvioitavaksi viimeistään 10.5.2023
2. vaihe: kevään ja kesän aikana opintojaksoa suorittavien opiskelijoiden suoritukset tulee palauttaa arvioitavaksi viimeistään 13.8.2023
3. vaihe: syksyn 2022 aikana opintojakson suorittavien opiskelijoiden suoritukset tulee palauttaa arvioitavaksi viimeistään 15.10.2023

Materials

Verkkokurssi Moodlessa sisältää oppimismateriaalit ja linkkejä muuhun hyödynnettävään materiaaliin.

Teaching methods

Opintojakso toteutuu kokonaan verkkototeutuksena. Opintojakso avautuu Moodlessa opiskelijoille 1.3.2023, jonka jälkeen suoritus on mahdollista aloittaa. Opintojakso sisältää opiskelijoiden itsenäistä työskentelyä sekä opiskelijoiden valinnan mukaan myös parityöskentelyä.
1. Osio: Yrittäjävalmiudet
2. Osio: Liiketoimintasuunnitelman ja Business Model Canvasin laadinta (mahdollista parityöskentelynä)
3. Osio: Käytännön asiat liiketoiminnassa
4. Osio: Taloushallinto

Exam schedules

Opintojakso sisältää itsenäisiä tehtäviä sekä tenttiosuuksia, joihin ohjeistukset löytyvät opintojakson Moodlealustalta.

Student workload

Opintojakson laajuus on 10 op; opiskelijan työnä n. 270 h

Assessment criteria, satisfactory (1)

Tieto puuttuu

Assessment criteria, good (3)

Opiskelija tiedostaa ja osaa kuvata hoiva-alan yritystoiminnan erityispiirteitä. Opiskelija osaa kuvatahyvinvointipalvelujen järjestämisen ja tuottamisen eri tapoja ja niitä ohjaavan lainsäädännön. Opiskelija osaa kuvata erilaisia laadunhallintaan ja tuotteistamiseen käytettäviä menetelmiä. Opiskelija osaa verkostoitua ja kuvata olemassa olevia yritystoiminnan tukiverkostoja.
Opiskelija osaa kuvata ja arvioidayrittäjyyden yhteiskunnallisen merkityksen hyvinvointipalvelujen tuottamisessa. Opiskelija kehittää yrittäjämäistä ajattelu- ja toimintatapaansa.
Opiskelija perehtyy yrittäjyyteen mahdollisena tulevaisuuden uravaihtoehtona.

Assessment criteria, excellent (5)

Opiskelija tiedostaa ja osaa kuvata ja analysoida hoiva-alan yritystoiminnan erityispiirteitä. Opiskelijaosaa kuvata ja arvioida hyvinvointipalvelujen järjestämisen ja tuottamisen eri tapoja ja niitä ohjaavan lainsäädännön. Opiskelija osaa soveltaa erilaisia laadunhallintaan ja tuotteistamiseen käytettäviä menetelmiä. Opiskelija osaa verkostoitua tarkoituksenmukaisesti ja kuvatayritystoiminnan edellyttäämiä tukiverkostoja.
Opiskelija osaa kuvata ja analysoidayrittäjyyden yhteiskunnallisen merkityksen hyvinvointipalvelujen tuottamisessa. Opiskelija osaa arvioida ja kehittää yrittäjämäistä ajattelu- ja toimintatapaansa.
Opiskelija perehtyy itsenäisestiyrittäjyyteen mahdollisena tulevaisuuden uravaihtoehtona.

Go back to top of page