Service design and productization (5 cr)
Code: C-02631-KUKE1-3002
General information
- Enrollment
-
01.04.2024 - 15.12.2024
Registration for the implementation has ended.
- Timing
-
01.01.2025 - 30.04.2025
Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 5 cr
- Local portion
- 5 cr
- Mode of delivery
- Blended learning
- Institution
- Humak University of Applied Sciences, Paikkaan sitomaton
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 0 - 50
- Course
- C-02631-KUKE1
Evaluation scale
0-5
Objective
Students - understand the basic principles and practices of service design and productization - are familiar with the concepts, phases and approaches of customer-oriented service design and productization processes - can use creative problem-solving methods in developing services and products - understand the significance of productization and service design as part of their professional competence identity and economically sustainable action.
Execution methods
Contact teaching Online teaching Project
Accomplishment methods
Osallistumalla opintojaksolle Hankkeessa Projekti
Content
- familiarization with the concepts and basic principles of productization and service design - utilizing the methods of service design and productization - recognizing and productizing their own competencesworkplace-based project
Materials
Kirjallisuus Artikkelit Blogit Videot Podcastit
Teaching methods
Verkkototeutus. Webinaarit, sisältäen ryhmätyöskentelyä ja yhteisiä keskusteluja. Tehtävien suorittaminen vaatii opiskelijalta itsenäistä opiskelua.
Employer connections
Opintojakson projekti toteutetaan aidolle työelämäkumppanille. Voit toteuttaa projektin myös omaan työpaikkaasi, harjoittelupaikkaasi tai omalle yrityksellesi.
Completion alternatives
Opintojakson voi opinnollistaa tai toteuttaa projektina. Mikäli opinnollistaminen tai projektitoteutus kiinnostaa vaihtoehtona, olethan etukäteen yhteydessä opintojakson vastuulehtoriin, joka arvioi, onko vaihtoehtoinen suoritustapa mahdollinen. Vaihtoehtoisista suoritustavoista sovitaan aina erikseen ja etukäteen tapauskohtaisesti.