Managing Operating Concepts for Tourism (15cr)
Code: R81ML46OJ-19002
General information
- Enrollment
- 19.03.2021 - 08.09.2021
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 16.09.2021 - 26.11.2021
- Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 15 cr
- Virtual portion
- 15 cr
- Mode of delivery
- Distance learning
- Campus
- Rantavitikka, Jokiväylä 11, Rovaniemi
- Teaching languages
- Seats
- 0 - 100
- Degree programmes
- Degree Programme in Tourism
- Teachers
- Aulikki Laitinen-Tolonen
- Jenni Pyhäjärvi
- Teacher in charge
- Aulikki Laitinen-Tolonen
- Course
- R81ML46OJ
Evaluation scale
H-5
Objective
Tieto puuttuu
Content
Tieto puuttuu
Location and time
AC
Materials
Tieto puuttuu
Teaching methods
Tieto puuttuu
Completion alternatives
Opinnollistaminen opiskelijan omaan työhön tai yritykseen. Osaamisen näyttö.
Assessment criteria, satisfactory (1)
Tieto puuttuu
Assessment criteria, good (3)
Hyvä (3)
Opiskelija osaa kuvata konseptointia ajattelu- ja toimintamallina. Hän osaa kuvata konseptin merkitystä matkailuliiketoiminnan menestystekijänä. Opiskelija osaa kuvata matkailuliiketoimintaa konseptointi-ajatteluun perustuen. Hän osaa hyödyntää olemassa olevaa tietoa ja menetelmiä liiketoimintakonseptin kehittämisessä.
Hyvä (4)
Opiskelija osaa kuvata ja arvioida konseptointia ajattelu- ja toimintamallina. Hän osaa kuvata ja arvioida konseptin merkitystä matkailuliiketoiminnan menestystekijänä. Opiskelija osaa kehittää ja arvioida matkailuliiketoimintaa konseptointi-ajatteluun perustuen. Hän osaa hyödyntää olemassa olevaa tietoa ja menetelmiä liiketoimintakonseptin kehittämisessä monipuolisesti.
Assessment criteria, excellent (5)
Kiitettävä (5)
Opiskelija osaa kuvata ja arvioida konseptointia ajattelu- ja toimintamallina monipuolisesti. Hän osaa kuvata ja arvioida konseptin merkitystä matkailuliiketoiminnan menestystekijänä monipuolisesti. Opiskelija osaa kehittää ja arvioida menestyksellistä matkailuliiketoimintaa konseptointi-ajatteluun perustuen. Hän osaa hyödyntää olemassa olevaa tietoa ja menetelmiä liiketoimintakonseptin kehittämisessä monipuolisesti perustellen.