Skip to main content

Finishing Phase of the Bachelor´s Thesis (5 cr)

Code: AMKO003-3091

General information


Enrollment
01.10.2024 - 27.04.2025
Registration for the implementation has ended.
Timing
28.04.2025 - 31.05.2025
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
5 cr
Local portion
0 cr
Virtual portion
5 cr
RDI portion
5 cr
Mode of delivery
Distance learning
Unit
Bachelor of Hospitality Management
Teaching languages
Finnish
Seats
0 - 80
Degree programmes
Degree Programme in Tourism
Teachers
Marja Lempiäinen
Sisko Häikiö
Merja Koikkalainen
Mervi Angeria
Teacher in charge
Mervi Angeria
Groups
RA81M22K
Restonomikoulutus, Rovaniemi kevät 2022
Course
AMKO003

Evaluation scale

H-5

Content scheduling

- opinnäytetyön plagiointitarkastus
- arvioitavan opinnäytetyön palautus
- työn suullinen esitys
- kypsyysnäytteen kirjoittaminen
- työn tallentaminen ja julkaiseminen
- toimeksiantajan palaute

Objective

The student can finish their thesis for presentation and evaluation.

Content

- Thesis report
- English abstract
- Plagiarism check
- Presentation of a thesis in accordance with the degree programme’s practices
- Maturity test
- The commissioner’s evaluation
- The student’s self-evaluation and peer evaluation in accordance with the degree programme’s practices
- Archiving and publishing the thesis

Location and time

Toteutetaan Moodlessa ja Zoomissa viikoilla 18-21. Sisältää teemoitetun ryhmäohjaustapaamisen, opinnäytetyön suullisen esityksen sekä kypsyysnäytteen kirjoittamisen. Arvioitavan opinnäytetyön palautus on viikolla 19. Suullinen esitys ja kypsyysnäyte ovat viikolla 20. Opinnäytetyöt arvioidaan viikolla 21.

Materials

Hakala, J. 2022. Hyvä, parempi, valmis: Opinnäyteopas ammattikorkeakouluille. Gaudeamus.



Ojasalo, K., Moilanen, T. & Ritalahti, J. 2015 (tai 2014 tai 2009). Kehittämistyön menetelmät. Uudenlaista osaamista liiketoimintaan. Helsinki: WSOYpro.



Opintojakson ohjeet ja ohjausmateriaalit ovat Opinnäytetyö restonomi (AMK) -työtilassa Moodlessa.


Teaching methods

- Sisältöjen, materiaalien ja ohjeiden itseohjautuva opiskelu ja soveltaminen omaan opinnäytetyöhön
- Tiedon vuorovaikutuksellinen ja avoin jakaminen opiskelijoiden, ohjaajien ja yhteistyötahon kanssa ohjaustapaamisissa
- Opinnäytetyön kirjallisten tuotosten palautus

Student workload

Opinnäytetyön viimeistelyvaiheen laajuus on 5 opintopistettä eli noin 130 tuntia työtä. Opinnäytetyö edellyttää oma-aloitteista ja systemaattista työskentelyä viikoittain koko prosessin ajan.

Assessment criteria, approved/failed

- Thesis presented
- Maturity test approved
- Thesis evaluated in accordance with the thesis evaluation criteria

Further information

Edeltävät opinnot: Opinnäytetyön toteutusvaihe 5 op

Go back to top of page