Skip to main content

Planning Phase of the Bachelor´s Thesis (5 cr)

Code: AMKO001-3106

General information


Enrollment
01.10.2024 - 27.04.2025
Registration for the implementation has ended.
Timing
28.04.2025 - 01.06.2025
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
5 cr
Local portion
0 cr
Virtual portion
5 cr
RDI portion
5 cr
Mode of delivery
Distance learning
Unit
Bachelor of Hospitality Management
Teaching languages
Finnish
Seats
0 - 80
Degree programmes
Degree Programme in Tourism
Teachers
Marja Lempiäinen
Sisko Häikiö
Merja Koikkalainen
Mervi Angeria
Teacher in charge
Mervi Angeria
Groups
RA81M22K
Restonomikoulutus, Rovaniemi kevät 2022
Course
AMKO001

Evaluation scale

H-5

Content scheduling

- opinnäytetyön aihe-ehdotus
- opinnäytetyön tehtävän ja tavoitteen määrittely
- aihepiiriin liittyvien käsitteiden määrittely
- raportointitavan valinta ja kirjoitusprosessin käynnistäminen
- opinnäytetyössä käytettävien menetelmien tunnistaminen sekä aineistonhallinnan suunnittelu
- opinnäytetyön toteutuksen ja ajankäytön suunnittelu
- opinnäytetyösuunnitelman kirjallinen raportointi
- opinnäytetyösopimuksen täydentäminen

Objective

During the thesis planning phase, you will be able to create a thesis plan for your chosen topic.
You will be able to plan the objectives, implementation, and reporting of your thesis.

The aim of the thesis is to develop and demonstrate your ability to apply research knowledge and use selected methods to analyze and solve problems in working life.

Through the thesis, you will expand your expertise and demonstrate your ability to apply your knowledge and skills in a practical professional task.

The thesis helps you develop professional knowledge and skills, a research-oriented and developmental approach to work, as well as collaboration, communication, and networking skills.

Competencies: Learning to learn, ethics, working life skills, proactive development.

Content

Topic proposal
Preliminary structure of a thesis
Commission agreement
Research permit application (if required)

Location and time

Toteutetaan Moodlessa ja Zoomissa. Sisältää aloitustapaamisen ohjaajan kanssa sekä neljä teemoitettua ryhmäohjaustapaamista. Opinnäytetyösuunnitelman ja -sopimuksen palautus on viikolla 22.

Materials

Hakala, J. 2022. Hyvä, parempi, valmis: Opinnäyteopas ammattikorkeakouluille. Gaudeamus.



Ojasalo, K., Moilanen, T. & Ritalahti, J. 2015 (tai 2014 tai 2009). Kehittämistyön menetelmät. Uudenlaista osaamista liiketoimintaan. Helsinki: WSOYpro.



Opintojakson ohjeet ja ohjausmateriaalit ovat Opinnäytetyö restonomi (AMK) -työtilassa Moodlessa.


Teaching methods

- Sisältöjen, materiaalien ja ohjeiden itseohjautuva opiskelu ja soveltaminen omaan opinnäytetyöhön
- Tiedon vuorovaikutuksellinen ja avoin jakaminen opiskelijoiden, ohjaajien ja yhteistyötahon kanssa ohjaustapaamisissa
- Opinnäytetyön kirjallisten tuotosten palautus

Employer connections

Opinnäytetyö tehdään työelämän yhteistyötahon, hankkeen tai ammattikorkeakoulun toimeksiantona. Opiskelija voi hankkia toimeksiannon itse (esim. omasta työ- tai harjoittelupaikasta) tai hyödyntää ammattikorkeakoululle tulleita toimeksiantoja

Student workload

Opinnäytetyön suunnitteluvaiheen laajuus on 5 opintopistettä eli noin 130 tuntia työtä. Opinnäytetyö edellyttää oma-aloitteista ja systemaattista työskentelyä viikoittain koko prosessin ajan.

Assessment criteria, approved/failed

Topic proposal approved
Thesis plan approved
First thesis phase approved

Qualifications

Completing the thesis planning phase requires the successful completion of the Research, Development, and Innovation Competence (5 ECTS) course or equivalent knowledge.

Further information

Edeltävät opinnot: Kehittämisosaaminen opinnäytetyössä 5 op (ta vastaavat opinnot)

Go back to top of page