Planning Phase of the Bachelor´s Thesis (5 cr)
Code: AMKO001-3106
General information
- Enrollment
-
01.10.2024 - 27.04.2025
Registration for the implementation has ended.
- Timing
-
28.04.2025 - 01.06.2025
Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 5 cr
- Local portion
- 0 cr
- Virtual portion
- 5 cr
- RDI portion
- 5 cr
- Mode of delivery
- Distance learning
- Unit
- Bachelor of Hospitality Management
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 0 - 80
- Degree programmes
- Degree Programme in Tourism
- Teachers
- Marja Lempiäinen
- Sisko Häikiö
- Merja Koikkalainen
- Mervi Angeria
- Teacher in charge
- Mervi Angeria
- Groups
-
RA81M22KRestonomikoulutus, Rovaniemi kevät 2022
- Course
- AMKO001
Evaluation scale
H-5
Content scheduling
- opinnäytetyön aihe-ehdotus
- opinnäytetyön tehtävän ja tavoitteen määrittely
- aihepiiriin liittyvien käsitteiden määrittely
- raportointitavan valinta ja kirjoitusprosessin käynnistäminen
- opinnäytetyössä käytettävien menetelmien tunnistaminen sekä aineistonhallinnan suunnittelu
- opinnäytetyön toteutuksen ja ajankäytön suunnittelu
- opinnäytetyösuunnitelman kirjallinen raportointi
- opinnäytetyösopimuksen täydentäminen
Objective
During the thesis planning phase, you will be able to create a thesis plan for your chosen topic.
You will be able to plan the objectives, implementation, and reporting of your thesis.
The aim of the thesis is to develop and demonstrate your ability to apply research knowledge and use selected methods to analyze and solve problems in working life.
Through the thesis, you will expand your expertise and demonstrate your ability to apply your knowledge and skills in a practical professional task.
The thesis helps you develop professional knowledge and skills, a research-oriented and developmental approach to work, as well as collaboration, communication, and networking skills.
Competencies: Learning to learn, ethics, working life skills, proactive development.
Content
Topic proposal
Preliminary structure of a thesis
Commission agreement
Research permit application (if required)
Location and time
Toteutetaan Moodlessa ja Zoomissa. Sisältää aloitustapaamisen ohjaajan kanssa sekä neljä teemoitettua ryhmäohjaustapaamista. Opinnäytetyösuunnitelman ja -sopimuksen palautus on viikolla 22.
Materials
Hakala, J. 2022. Hyvä, parempi, valmis: Opinnäyteopas ammattikorkeakouluille. Gaudeamus.
Ojasalo, K., Moilanen, T. & Ritalahti, J. 2015 (tai 2014 tai 2009). Kehittämistyön menetelmät. Uudenlaista osaamista liiketoimintaan. Helsinki: WSOYpro.
Opintojakson ohjeet ja ohjausmateriaalit ovat Opinnäytetyö restonomi (AMK) -työtilassa Moodlessa.
Teaching methods
- Sisältöjen, materiaalien ja ohjeiden itseohjautuva opiskelu ja soveltaminen omaan opinnäytetyöhön
- Tiedon vuorovaikutuksellinen ja avoin jakaminen opiskelijoiden, ohjaajien ja yhteistyötahon kanssa ohjaustapaamisissa
- Opinnäytetyön kirjallisten tuotosten palautus
Employer connections
Opinnäytetyö tehdään työelämän yhteistyötahon, hankkeen tai ammattikorkeakoulun toimeksiantona. Opiskelija voi hankkia toimeksiannon itse (esim. omasta työ- tai harjoittelupaikasta) tai hyödyntää ammattikorkeakoululle tulleita toimeksiantoja
Student workload
Opinnäytetyön suunnitteluvaiheen laajuus on 5 opintopistettä eli noin 130 tuntia työtä. Opinnäytetyö edellyttää oma-aloitteista ja systemaattista työskentelyä viikoittain koko prosessin ajan.
Assessment criteria, approved/failed
Topic proposal approved
Thesis plan approved
First thesis phase approved
Qualifications
Completing the thesis planning phase requires the successful completion of the Research, Development, and Innovation Competence (5 ECTS) course or equivalent knowledge.
Further information
Edeltävät opinnot: Kehittämisosaaminen opinnäytetyössä 5 op (ta vastaavat opinnot)