Finishing Phase of the Bachelor´s Thesis (5 cr)
Code: AMKO003-3054
General information
- Enrollment
- 02.10.2023 - 21.04.2024
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 22.04.2024 - 31.05.2024
- Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 5 cr
- Local portion
- 0 cr
- Virtual portion
- 5 cr
- RDI portion
- 5 cr
- Mode of delivery
- Distance learning
- Unit
- Bachelor of Hospitality Management
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 0 - 50
- Teachers
- Marja Lempiäinen
- Sisko Häikiö
- Merja Koikkalainen
- Mervi Angeria
- Teacher in charge
- Mervi Angeria
- Course
- AMKO003
Evaluation scale
H-5
Content scheduling
Opinnäytetyön viimeistelyvaiheeseen sisältyvät:
- opinnäytetyöraportin viimeistely ja tiivistelmän kirjoittaminen
- opinnäytetyön plagiointitarkastus
- työn suullinen esitys
- kypsyysnäytteen kirjoittaminen
- työn tallentaminen ja julkaiseminen
- toimeksiantajan palaute
Objective
The student can finish their thesis for presentation and evaluation.
Content
- Thesis report
- English abstract
- Plagiarism check
- Presentation of a thesis in accordance with the degree programme’s practices
- Maturity test
- The commissioner’s evaluation
- The student’s self-evaluation and peer evaluation in accordance with the degree programme’s practices
- Archiving and publishing the thesis
Location and time
Opinnäytetyön viimeistelyvaihe toteutetaan Moodlessa, Zoomissa ja Wihissä huhti-toukokuussa 2024.
Viimeistelyvaiheen kesto on 5 viikkoa.
Toteutukseen sisältyy teemoitettu ryhmäohjaustapaaminen, opinnäytetyön suullinen esitys ja kypsyysnäytteen kirjoittaminen.
Arvioitavan opinnäytetyön palautus on viikolla 19. Suullinen esitys ja kypsyysnäyte ovat viikolla 20.
Opinnäytetyöt arvioidaan viikolla 21.
Materials
Hakala, J. 2022. Hyvä, parempi, valmis: Opinnäyteopas ammattikorkeakouluille. Gaudeamus.
Ojasalo, K., Moilanen, T. & Ritalahti, J. 2015 (tai 2014 tai 2009). Kehittämistyön menetelmät. Uudenlaista osaamista liiketoimintaan. Helsinki: WSOYpro.
Opintojakson ohjeet ja ohjausmateriaalit ovat Opinnäytetyö restonomi (AMK) -työtilassa Moodlessa.
Teaching methods
Opintojakson toteutus perustuu
- Vaiheittain etenevään ja ohjattuun opinnäytetyöskentelyyn.
- Sisältöjen, materiaalien ja ohjeiden itseohjautuvaan ja itsenäiseen opiskeluun sekä soveltamiseen omaan opinnäytetyöhön.
- Opinnäytetyön aktiiviseen edistämiseen ja raportointiin.
- Tiedon vuorovaikutukselliseen ja avoimeen jakamiseen ja yhteistoiminnallisuuteen opiskelijoiden, ohjaajien ja yhteistyötahon kanssa.
Opinnäytetyön suunnittelua ohjataan kirjallisten ohjeiden ja materiaalien, ohjaustapaamisten ja -keskustelujen sekä yksilöllisen ohjaavan palautteen avulla.
Student workload
Opinnäytetyön viimeistelyvaiheen laajuus on 5 opintopistettä eli noin 130 tuntia työtä, joka on pääosin itseohjautuvaa ja itsenäistä opinnäytetyön viimeistelyä sekä esitykseen ja kypsyysnäytteeseen valmistautumista.
Assessment criteria, approved/failed
- Thesis presented
- Maturity test approved
- Thesis evaluated in accordance with the thesis evaluation criteria