Basic Knowledge and Skills in Tourism and Hospitality (5cr)
Course unit code: R801M12BOJ
General information
- Credits
- 5 cr
- Teaching language
Objective
Tieto puuttuu
Content
Tieto puuttuu
Assessment criteria, satisfactory (1)
Tieto puuttuu
Assessment criteria, approved/failed
Oppimisen arviointi toteutuu laaditun arviointisuunnitelman mukaisesti, joka käydään läpi opintojakson aloitusvaiheessa. Arviointia toteutetaan itse- ja vertaisarviointina, oppimisprosessin arviointina ja tuotosten (essee, työkoe, tentti, harjoittelu) arviointina. Keskeistä on opiskelijan oppimisen reflektointi ja sen ohjaaminen. Oppimisprosessia arvioidaan laadullisesti valittujen arviointikohteiden ja kriteerien mukaisesti. Tuotokset arvioidaan numeerisesti. Arvioinnin perustana on jatkuva palaute. Arvioinnin kohteet ja kriteerit tällä opintojaksolla ovat:
Hyväksytty
Opiskelija selviytyy alan työtehtävistä ohjauksessa ja ohjeita noudattaen. Opiskelija osaa tehdä ansioluettelon suomeksi ja englanniksi. Hän osaa käyttää esitysgrafiikkaa ja reflektoida oppimaansa.
Hylätty
Opiskelija ei ole suorittanut opintojakson tehtäviä hyväksytysti.
Opintojakson arviointikriteerit tarkennetaan yhdessä opintojakson alussa.
Oppimista ja sen toteutumista arvioidaanoppilaitoksen laatuohjelman mukaisesti opintojaksopalautteella, jonka opiskelijat antavat opintojakson päättyessä. Palautetietoa käytetään opetuksen kehittämisessä.