What Does a Bachelor of Hospitality Management Do ? (5cr)
Course unit code: R801M12AOJ
General information
- Credits
- 5 cr
- Teaching language
Objective
Tieto puuttuu
Content
Tieto puuttuu
Assessment criteria, satisfactory (1)
Tieto puuttuu
Assessment criteria, good (3)
Hyvä (4-3)
Opiskelija hallitsee matkailu- ja ravitsemisala perustehtävät itsenäisesti. Toiminnassa ja tehtävissä näkyvät vastuullisuus ja oma-aloitteisuus. Opiskelijan asennoituminen oppimiseen sekä yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ovat hyvää tasoa.
Assessment criteria, excellent (5)
Kiitettävä (5)
Opiskelija hallitsee matkailu- ja ravitsemisalan perustehtävät muuttuvissa tilanteissa ja ymmärtää toiminnan vaikutukset. Toiminnassa ja tehtävissä näkyvät vastuullisuus, oma-aloitteisuus, luovuus ja kehittävä ote. Opiskelijan asennoituminen oppimiseen sekä yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ovat kiitettävää tasoa.