Siirry suoraan sisältöön

Lihatuotteiden kehittäminen (5op)

Toteutuksen tunnus: C-02472-8B00CY95-3004

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
15.04.2026 - 08.09.2026
Ilmoittautuminen toteutukselle ei ole vielä alkanut.
Ajoitus
01.09.2026 - 31.12.2026
Toteutus ei ole vielä alkanut.
Opintopistemäärä
5 op
Korkeakoulu
Seinäjoen ammattikorkeakoulu, SeAMK Seinäjoki, Frami
Opetuskielet
suomi
Paikat
0 - 5
Opintojakso
C-02472-8B00CY95

Arviointiasteikko

1-5

Tavoitteet

Opiskelija osaa analysoida lihan ja lihavalmisteiden rakenteen ja koostumuksen merkitystä prosessoinnin ja prosessien kehittämisen kannalta sekä osaa arvioida lihavalmisteiden teknologisia ominaisuuksia.

Sisältö

Lihan ja lihatuotteiden analysointimenetelmät, lihan ravitsemukselliset ominaisuudet, lihavalmisteisiin liittyvät lisä- ja valmistusaineet sekä lihantuotanto. Lihavalmisteiden ja tuotannon kehittäminen, erikoislihatuotteet sekä liha-alan toiminta erityisesti Itämeren alueella.

Oppimateriaalit

Opettajan materiaali.

Opetusmenetelmät

Harjoitukset, ryhmätyöt, luennot ja mahdolliset yritysvierailut

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Tentti kurssin mukaisena ajankohtana ja uusinta oppilaitoksen käytännön mukaan.

Toteutuksen valinnaiset suoritustavat

Raportoitu työelämäosaaminen ja erillistehtävä tai tentti

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Työmäärä yhteensä: 135 h - mistä työjärjestyksessä olevaa opiskelua: 50 h - mistä itsenäistä opiskelua: 85 h

Esitietovaatimukset

Lihateknologia tai Elintarviketeknologia

Siirry alkuun