Lihatuotteiden kehittäminen (5op)
Toteutuksen tunnus: C-02472-8B00CY95-3004
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 15.04.2026 - 08.09.2026
- Ilmoittautuminen toteutukselle ei ole vielä alkanut.
- Ajoitus
- 01.09.2026 - 31.12.2026
- Toteutus ei ole vielä alkanut.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Korkeakoulu
- Seinäjoen ammattikorkeakoulu, SeAMK Seinäjoki, Frami
- Opetuskielet
- suomi
- Paikat
- 0 - 5
- Opintojakso
- C-02472-8B00CY95
Arviointiasteikko
1-5
Tavoitteet
Opiskelija osaa analysoida lihan ja lihavalmisteiden rakenteen ja koostumuksen merkitystä prosessoinnin ja prosessien kehittämisen kannalta sekä osaa arvioida lihavalmisteiden teknologisia ominaisuuksia.
Sisältö
Lihan ja lihatuotteiden analysointimenetelmät, lihan ravitsemukselliset ominaisuudet, lihavalmisteisiin liittyvät lisä- ja valmistusaineet sekä lihantuotanto. Lihavalmisteiden ja tuotannon kehittäminen, erikoislihatuotteet sekä liha-alan toiminta erityisesti Itämeren alueella.
Oppimateriaalit
Opettajan materiaali.
Opetusmenetelmät
Harjoitukset, ryhmätyöt, luennot ja mahdolliset yritysvierailut
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
Tentti kurssin mukaisena ajankohtana ja uusinta oppilaitoksen käytännön mukaan.
Toteutuksen valinnaiset suoritustavat
Raportoitu työelämäosaaminen ja erillistehtävä tai tentti
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Työmäärä yhteensä: 135 h - mistä työjärjestyksessä olevaa opiskelua: 50 h - mistä itsenäistä opiskelua: 85 h
Esitietovaatimukset
Lihateknologia tai Elintarviketeknologia